Autocad programı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Autocad programının hiç bir yerde hiç bir türlü crackini bulamıyorum adamlar öyle bir sistem yapmış ki kırılamamış sadece öğrenci belgesi olanlar 3 yıllık bir kullanım hakkı alabiliyorlar diğer türlü de sanırım 1 aylık bir kullanım alabiliyorsunuz bu programın crackini ben mi bulamadım yoksa cidden yok mu ilk defa böyle bir şey ile karşılaşıyorum yardım ederseniz sevinirim programı kullanmak istiyorum

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum autocad e crac k yapsanda başlı başına bir dert neden dersen ara invertior programlarıda olduğu için her programına ayarı ayrı crac k istiyor buda çok sıkıntı yapıyor crac k generator genellikle programı aldığın yerden içinde gelir internetten full bir şekilde torrent indirdiysen içinde generator key crac k leyici olması gerekli dostum bende 2018 invertior programını kullanıyorum bazı teknik ve normal 2d çizimler için kendim keyini beceremedim autacad programını hallettim ama invertior bana lazım olduğu için onu halledemedim aldığım yere götürüp ordan adam gibi yüklenmişini alıp geldim

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bulamasın bulsan bile düzgün çalışmıyor bende çok aradım kurdum olmuyor solidworks de öyle

ワイフ
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam photoshoptan anlıyorsan hemen bi okul kimliğinin üzerine fotoğrafını ve ismini shopla mimarlık olursa daha iyi olur bu sayede 3 yıllık alabiliyorsun ben 4-5 üninin kimlik kartını düzenleme yapıp attım 5 yıllık lisans yaptım öyle :D

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kanka AutoCad ***** bulamazsın maalesef ama farklı hesaplardan sürekli deneme alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
solidworksün crackları mevcut internette. ancak autocad çok zor. eskiden bulmuştum bir kere ama. tam verim alamıyorsun. tavsiye etmiyorum o yüzden.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Autocad, Solidworks ikisininde crackleri var ve sorunsuz çalışıyor. Sorun nerede yaz bana özelden

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
autocad cracklı haliyle hepsini kullanabiliyor musun ?
Çizim kısmını kullanıyorum ben yalnızca.
555.png

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Şu autocad falan filan o kadar çok kullanmak öğrenmek istiyorum ki anlatamam

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
internetteki eğitici videolarla basit düzeyde öğrenebilirsin. hatta basit düzeyin üstüne de çıkabilirsin. ama kendini geliştirmek istiyorsan ders alman gerekiyor. ben kuzenimde görüp başlamıştım. mühendis o. oyuncak araba ve silah çizip oyuncak firmalarına yüksek fiyatlara satıyordu. oturduğu yerden çok para kazanıyordu. heveslenip başladım. ama ileri düzeye geçmek için dersini almak şart. sadece video ile olmuyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Başla takıldığın yerde yardım ederim
internetteki eğitici videolarla basit düzeyde öğrenebilirsin. hatta basit düzeyin üstüne de çıkabilirsin. ama kendini geliştirmek istiyorsan ders alman gerekiyor. ben kuzenimde görüp başlamıştım. mühendis o. oyuncak araba ve silah çizip oyuncak firmalarına yüksek fiyatlara satıyordu. oturduğu yerden çok para kazanıyordu. heveslenip başladım. ama ileri düzeye geçmek için dersini almak şart. sadece video ile olmuyor.
Hayal gücü yeterli

Üye
9 HİZMET YILI
Bende bir ara çok aradım ama bulamadım muhtemelen yok

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Üniversiteliysen eğer bazı okullar lisans verebiliyor onun dışında sanırım autocadin kendi öğrenci programıda vardı 3 yıllık veriyordu emin değilim ama bir araştır derim

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
.edu uzantılı maille çok uyguna alabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...