Avar İle Avaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Bu hikaye benim edebiyat ödevim hatalarımı söylerseniz ve yardımcı olursanız sevinirim. :) şimdiden çok teşekkürler...

Baba= Temur [Demir] Anne = AlanGoya [Altın Çicek] Kardeşler = Avar [Heybetli] Avaz [Yüksek ses]

AVAR İLE AVAZ
İki kardeş olan Avar ile Avaz atlarla birlikte gür ağaçların içine girdiler. Atlardan inerek yere oturdular. Avaz uykuya dalınca Avar ayağa kalkıp çevreye bakındı. Bir de ne gördü. Bembeyaz bir kurt, yavaşça kendilerine yaklaştı. Avar yavaşça ağabeyini uyandırmaya çalıştı ama uyanmadı. Avar ağabeyinin bıçağını alarak kurdu korkutmaya çalıştı ama sonuç vermedi. Kurt aniden konuştu "Kardeşini ver sen KURTUL!" dedi ancak Avar ağabeyini vermek istemedi. Kurt aniden ağabeyine saldırırken Avar bir bıçak darbesi ile kurdun ağabeyine saldırmasını önledi ancak bu seferde kurt kendisine saldırmıştı. Avaz yavaş yavaş uyandı. Kardeşinin zor durumda olduğunu gören Avaz kurda bağırarak "Defol buradan hain kurt" dedi ancak kurt korkmadı. Kurt tam Avar'ın boğazını ısıracak iken Avaz hızlıca kurdun boğazını ısırdı. Kurt Avar'ın sadece kolunu yaralamıştı. Avar'ı kendi atına endişeli bir şekilde bindirdi ve gür ağaçlı yerden çıktı. Çadıra varmasına çok az kaldı ancak Avaz çok terlemişti. Güneş tam tepedeydi. Çadıra varınca annesi Alangoya Avar'ı görünce telaşlanır ve çadırın içine koyar. Temur bunu görünce ne olduğunu anlamak için çadıra girdi. Avar'ın koluna baktı ve bu bir zehirli kurdun yarasıdır. Avaz'ı yanına çağırarak o kurdu yaralayıp kanını almasını söyler. Avaz kafasını sallayarak yola tekrardan koyulur. Şans eseri kurt ile karşılaşır kurt bu sefer hızlıca avaz'ın üzerine atlar. Avaz kurtu ayağından yaralayarak kanı alıp çadıra döner. Babası Temur kanı alarak Avar'a içirir ve Avar kurtulur. Avaz bunu görünce Avar'a sarılır ve hiç bırakmaz....

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bu devirde hile forumunda ödev konusu açanı da ne biliyim ...

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yazıları okumaya başlayınca fatmagül izleyen fareye dönüştüm laa saD:DAsadsDAS.asd :200iq:

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
fena değil hata var ise ben göremedim

a bored guy
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ne gibi bir hata ki anlamadım yazım kuralları felan mı?

When you grow up your heart dies
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
başarılı bir ödev edebiyat hocan'da beğenmiştir umarım

Milena
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Kötü değil, ama hangi hatayı anlamıyorum? :D

Onaylı Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Bu nasıl bi odev ya cidden xd

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Im start reading this and my eyes feels like burning from inside lol xDDDDD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...