Onaylı Üye
Dostum yaşı küçük olanlar filan var sanırım anlayamıyor işte tek tek detaylı anlatmak gerekiyor sanırımSitede zaten mevcut bir bilgi ve kurucular tarafından herşey anlatılmış burayı detaylı incelerseniz göreceksiniz.
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/
Yükleme ekranında kalıyorsa bir süre ekranı kapatmadan beklemelisin yaklaşık 1 dakika400x400 koyuyorum da olmuyor hocam sorun ne sizce yüklemiyor onaylayamıyorum
tamamdır hallettim oldu şimdi dediğin gibi beklemem gerekiyormuş sağolDostum yaşı küçük olanlar filan var sanırım anlayamıyor işte tek tek detaylı anlatmak gerekiyor sanırım
Ya da insanlar çok üşengeç
Post automatically merged:
Yükleme ekranında kalıyorsa bir süre ekranı kapatmadan beklemelisin yaklaşık 1 dakika
yararlı olmuş elinize sağlıkMerhaba arkadaşlar
Profil fotoğrafı(avatar) yerine gif nasıl koyuluyor ve kimler avatar ekleyebiliyor forumda çok soran var.
Öncelikle avatar yüklemesini sadece ONAYLI üyeler ve daha üst kademedeki üyeler yapabilir.
Onaylı üye olabilmek için foruma en az 2 gündür üye olmanız ve 50 mesajınızın olması gerekiyor.
Daha sonra avatar yüklemek istediğinizde sitede sağ üstteki kullanıcı adınıza tıklayın.
Artından açılan pencerede Kişisel detaylar sekmesine tıklayın.
Eğer onaylı üye iseniz 3. sırada avatar bölümünü göreceksiniz.
Bu kısma google üzerinden bulduğunuz yada kendiniz yaptığınız 400x400 boyutlarında bir görsel bulup yükleyebilirsiniz.
Bu görsel sanırım tüm resim formatlarını destekliyor. Sorduğunuz gif'de dahil olmak üzere.
Google amcaya 400x400 gif yazıp aratıp bir gifi indirip yüklediğinizde profilinizde gözükecektir.
İyi günler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?