27 Eki 2016 #1 ErdemBey E Seçkin Üye Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 370 Tepki puanı 0 Yaş 27 10 HİZMET YILI Arkadaşlar avatar yapıyorum isteyene fakat herkeze aynı yapıcam sadece İsim kısımları Farklı Mesela "ErdemBey" olanı "#MorpHeus" yapıcam. Avatar PNG'si : Bu Arada Avatar boyutu Ayarlanacaktır !
Arkadaşlar avatar yapıyorum isteyene fakat herkeze aynı yapıcam sadece İsim kısımları Farklı Mesela "ErdemBey" olanı "#MorpHeus" yapıcam. Avatar PNG'si : Bu Arada Avatar boyutu Ayarlanacaktır !
27 Eki 2016 Yasaklandı #2 GameMafia G Ultra Üye Katılım 14 Ağu 2016 Mesajlar 821 Tepki puanı 46 9 HİZMET YILI ilk yorum en güzelınden bana yaparmısın :atal kasık bıcak setımı ısterım
27 Eki 2016 Konuyu başlatan #3 ErdemBey E Seçkin Üye Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 370 Tepki puanı 0 Yaş 27 10 HİZMET YILI GameMafia' Alıntı: ilk yorum en güzelınden bana yaparmısın :atal kasık bıcak setımı ısterım Genişletmek için tıklayın ... Avatarın Buyur :
GameMafia' Alıntı: ilk yorum en güzelınden bana yaparmısın :atal kasık bıcak setımı ısterım Genişletmek için tıklayın ... Avatarın Buyur :
27 Eki 2016 Yasaklandı #4 GameMafia G Ultra Üye Katılım 14 Ağu 2016 Mesajlar 821 Tepki puanı 46 9 HİZMET YILI ErdemBey' Alıntı: GameMafia' Alıntı: ilk yorum en güzelınden bana yaparmısın :atal kasık bıcak setımı ısterım Genişletmek için tıklayın ... Avatarın Buyur : Genişletmek için tıklayın ... Adamsın teşekküğr ederım catal kasık setımıde getir
ErdemBey' Alıntı: GameMafia' Alıntı: ilk yorum en güzelınden bana yaparmısın :atal kasık bıcak setımı ısterım Genişletmek için tıklayın ... Avatarın Buyur : Genişletmek için tıklayın ... Adamsın teşekküğr ederım catal kasık setımıde getir
27 Eki 2016 Konuyu başlatan #5 ErdemBey E Seçkin Üye Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 370 Tepki puanı 0 Yaş 27 10 HİZMET YILI GameMafia' Alıntı: ErdemBey' Alıntı: Avatarın Buyur : Genişletmek için tıklayın ... Adamsın teşekküğr ederım catal kasık setımıde getir Genişletmek için tıklayın ... NAH BUYUR
GameMafia' Alıntı: ErdemBey' Alıntı: Avatarın Buyur : Genişletmek için tıklayın ... Adamsın teşekküğr ederım catal kasık setımıde getir Genişletmek için tıklayın ... NAH BUYUR
27 Eki 2016 Yasaklandı #6 GameMafia G Ultra Üye Katılım 14 Ağu 2016 Mesajlar 821 Tepki puanı 46 9 HİZMET YILI ErdemBey' Alıntı: GameMafia' Alıntı: Adamsın teşekküğr ederım catal kasık setımıde getir Genişletmek için tıklayın ... NAH BUYUR Genişletmek için tıklayın ... saol ts adresıme beklerım kardes Ts3 Adresım . powerjoker.ts3clani.net
ErdemBey' Alıntı: GameMafia' Alıntı: Adamsın teşekküğr ederım catal kasık setımıde getir Genişletmek için tıklayın ... NAH BUYUR Genişletmek için tıklayın ... saol ts adresıme beklerım kardes Ts3 Adresım . powerjoker.ts3clani.net