Doomsday is approaching
Ultra Üye
Arkadaş ilk olarak! birinci filmini izlemediyseniz Avengers: Infinity War veya diğer marvel film hikayelerini izlemediyseniz (bazıları hariç), bu filmi izlemenizi kesinlikle önermem!, hiç bir şey anlamazsınız.
Film genel olarak bütün marvel hikayeleri filmlerini birbirine bağlamış ve güzel bağlamış ki bütün sinema salonları full dolu
(zar zor girebildim.)
Filmi genel olarak MÜKEMMEL buldum. %100 tavsiye ederim, gitmezseniz siz filmden anlamıyorsunuz demektir. FİLM BÖYLE OLUR!
Film de %50 Komedi , %35 Üzüntü , %100 Aksiyon içermektedir. (Aksiyon olarak Final sahnesi baya iyiydi
)
Kısacık Özet(Spoiler gibi):
Ben yine de işi garantiye alıp gizledim bakmak isteyen bakabilir.
Sinemadan Bir Görüntü!
Film genel olarak bütün marvel hikayeleri filmlerini birbirine bağlamış ve güzel bağlamış ki bütün sinema salonları full dolu
Filmi genel olarak MÜKEMMEL buldum. %100 tavsiye ederim, gitmezseniz siz filmden anlamıyorsunuz demektir. FİLM BÖYLE OLUR!
Film de %50 Komedi , %35 Üzüntü , %100 Aksiyon içermektedir. (Aksiyon olarak Final sahnesi baya iyiydi
Kısacık Özet(Spoiler gibi):
İnsanların(Kahramanların) %50 'si yok olmuşken, Ant-Man quantum dan çıkagelir ve umutlar tekrar gelir.İkinci bir şansı elde ederler, yok olan insanların(kahramanların) nasıl geri getirebileceklerini düşünmeye başlarlar.
Sinemadan Bir Görüntü!
Son düzenleme: