Avengers: EndGame'in İlk Gün Hasılatı Dudak Ucuklatıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
No System Safe
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Uzun Zamandır Heyecanla Beklenen Film Avengers:EndGame Sonunda Vizyona Girdi!
Marvel Sinamatik Evreni'nin Bir Başa Sonunu Bildiren Bu Filmin Ciddi Paralar Kazanacağı Aşikar Duruma Gelmişti.
Ve İlk Günde Yapılan Hasılat Bunu Açıkça Ortaya Döküyordu.

Fazla Vakit Kaybetmeden Sizleri İçerikle Başbaşa Bırakıyorum. Umarım Keyif Alırsınız.

Biletlerin Yetişemediği , Koltukların Bittiği İçin Film Ardından Hemen Yeni Bir Seans Yapılmak Zorunda Kalan Bir Film.
Herkesin Skor Kırmasını Beklediği Bu Film, Daha İlk Günden Kimseyi Şaşırtmamak İçin İlk Adımları Atmaya Başladı.
HollyWood Reporter'ın Bildirdiğine Göre MCU'nun "Gösteriş Film'i" End Game
İlk Gününde ABD Dışında 169 Milyon Dolar Hasıla Etmiş Bulunmakta!

Film ABD'de 26 Nisan Cuma Günü Vizyona Girecek Olsa'da, İlk Rakamlar Oldukça Hatta Çok Çok İyi. 25 Ülkede Bugün Çıkan Film,
Tüm Zamanların Tek Gün Sinema Rekorunu Çoktan Kırdı Bile. 169 Milyon Dolarlık Açılışın 107,2 Milyon Doları İse Sadece Çin'den Gelirken, Çin'i 8,4 Milyon Dolarla Güney Kore,
7 Milyon Dolarla Avustralya, 6 Milyon Dolarla Fransa, 5,8 Milyon Dolarla İtalya ve 5,6 Milyon Dolarla Almanya Takip Ediyor.

Şuanda Hafta Sonunda 900-950 Milyon Dolar Hasılat Etmesi Beklenen Film
Böylece Star Wars 7'yi Elimine Edebilir.

Lakin, Ülkemizde'de Biletlerin Haftalar Öncesi Ve Yeni Seans'lara Açmak Zorunda Kaldığınıda Düşünürsek
Bir İhtimal 1 Milyar Dolar Hasılat Edebilir Kim Bilir?

Tabi Böyle Bir Durumda 1 Milyar Dolar İle Açılış Yapan İlk Film End Game Olur.

Hatırlayacak Olursak Infinity War İlk Hafta Sonunda Tüm Dünyada 640 Milyon Dolar Gelir Elde Etmişti. Endgame İse Ön Bilet Satışında Daha Önceden
Star Wars 7'nin Elinde Tuttuğu Rekoru Sadece 6 Saat İçinde Yerle Bir Etmiş Ve Rekoru Çoktan Ele Geçirmişti.
Hey Sen! Eğer Filmi İzlediysen, Spoiler Vermeden Düşüncelerinizi Aşağıda Belirtmeni Beklerim.

Düzenleyen&Hazırlayan[Editlenmiş Hazırlama] : Maradonx

Son düzenleme:
Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Film Çok Güzel'di Fakat en fazla 3 gün içinde sinemaya gitçek iseniz gidin yoksa sinema çekimi dolmuş internette keyfiniz bilir

AMATÖR TASARIMCI
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hem film hemde fonrtite dan par aoffff :D

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
aksiyon yok ama bol bol espiri ve eğlenceli hareket var filmin son sahnesi dışında filmde bir aksiyon yok zaten ve şunuda gördükki taşlar olmadan thanos tüm avengers ekibi captan marvel ve diğer kahramanları alt edebilecek güçte filmde bütün karakterler iyiydi ama thanos hepsini hakladı o çok övülen kaptan marvel da buna dahil hatta....kısca film veda filmi olmuş desek kimse karşı çıkmaz gerçi o en son sahnede biraz saçmalamışlar ama olsun ona rağmen film izlenebilir seviyede her ne kadar ilk 1 saati aşırı hantal ilerlese de sonradan açılıyor film...ben şahsen thanos un saçma şekilde kaybetmesine üzülen bir insanım bu son bana göre ne thanos gibi bir karaktere nede 11 yıllık son bulan mcu evrenine yakışmadı....

RAS
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Aksiyon sahnelerinde görsel bir şölen olsa da çok karışıktı aga.
Ama 3 saatlik bir film olması ve çok fazla para harcanması nedeniyle yüksek hasılat yapması gerekiyor bence.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ben başını izledim 3 ü yeniden izleyip endgameyi izlicem

Süper Üye
8 HİZMET YILI
hadi gencler bugun gidiyorum gelince yorum yaparim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...