"AVG Driver Updater" yazılımına ilişkin inceleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
AVG Driver Updater bilgisayarını en iyi durumda tutmak isteyenler için gerçek bir kurtarıcıdır. Sisteminizin performansını ve kararlılığını artıran hızlı ve etkili bir sürücü güncelleme aracıdır. Bu programı denemek için eşsiz bir fırsatım oldu ve sonuçlar beni şaşırttı.

difmark.com adresinde "AVG Driver Updater" programını keşfettiğimde çok şaşırdım. Bilgisayarım için verdiğim en iyi kararlardan biri olduğu ortaya çıktı. Program hızlı ve sorunsuz, gerekli tüm sürücüleri otomatik olarak tarıyor ve güncelliyor. Artık güncellemeleri aramak ve manuel olarak yüklemek için çok fazla zaman harcamak yok.

"AVG Driver Updater "ın en büyük artılarından biri de sisteminizin performansını artırması. Sürücülerimi güncelledikten sonra bilgisayarımın hızında önemli bir artış ve daha az çökme olduğunu fark ettim. Bu, bilgisayarımla günlük etkileşimimi çok daha keyifli ve üretken hale getirdi. Bilgisayarınızın en iyi performansı göstermesini istiyorsanız "AVG Driver Updater" harika bir seçim.

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Ben açıkçası ekran kartı sürücüsü, anakart gibi önemli sürücüleri bu tarz programlar ile oto güncellemeye karşıyım bu tarz sürücüler üretici sitesinden manuel bir şekilde indirilmeli.

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Şimdiye kadar hep IOBIT'ın Driver Booster yazılımını kullandım bir sorun yapmadı ancak performansıda etkilemedi ikisini de kullanan varsa hangisi daha iyidir?

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bu tarz programlar yanlış driver yükleyebiliyor manuel yüklemek daha sağlıklı

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Bence driverlarını satıcının sana internetten sunduğu driverlarla kurmalısın, oto pek bi işine yaramaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...