Kovala Risk Al yada Karala Kıskan
Seçkin Üye
Konuyu tam olarak nereye açacagımı bilemedim. Yaklaşık 4 ay önce Avira antivirüsü deneme amaclı indirdim fakat Ota B'ka engel atmaya başladı kaldırmaya karar verdim. 2-3 ay ugrastım fakat ne yaptıysam kaldıramadım. Program ve özellikler kısmından kaldırıyorum farklı programlar temızleyıcıler kullanıyorum yine de yeniden baslattıgım da tekrar yüklü oluyor. İnternetten baya arastırdım çözüm bulamadım Format atmak istemedim ama bu sekılde de rahat kullanamıyordum. Sonunda Avira destek numarasını internetten alıp aradım bir ton fırça attım ve çözüme ulaştım.
Bu sorunu yaşayanlar varsa çözümü Şöyle ; Bilgisayarınızı başlatırken sorulan ' Normal Mod/Güvenli Mod ' kısmında Güvenli mod ile çalıştırıp programı kaldırıyorsunuz . Başlarken otomatik olarak açılan programlar kısmından aviranın Tik işaretini kaldırıyorsunuz ve Yeniden baslatıp Normal modu seçiyorsunuz. Bu beladan Bu şekilde kurtulabiliyorsunuz.
Bu sorunu yaşayanlar varsa çözümü Şöyle ; Bilgisayarınızı başlatırken sorulan ' Normal Mod/Güvenli Mod ' kısmında Güvenli mod ile çalıştırıp programı kaldırıyorsunuz . Başlarken otomatik olarak açılan programlar kısmından aviranın Tik işaretini kaldırıyorsunuz ve Yeniden baslatıp Normal modu seçiyorsunuz. Bu beladan Bu şekilde kurtulabiliyorsunuz.