Avrasya Tünel AnkeTi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Unutulan Değil iz bırakan OL!
Süper Üye
Katılım
19 Mar 2016
Mesajlar
1,329
Tepki puanı
22
Ödüller
10
Yaş
94
10 HİZMET YILI
Beyler bayanlar biliyorsunuz açılacak olan Avrasya Tüneli'nin adını oylama ile halk belirleyecek. - oylama ne kadar tarafsız olacak orası onların vicdanın kalmış bir şey, biz gerekeni yapalım. - 20'sinde Bitiyor!

Gerek Twitter'da, gerek Facebook'ta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e oylama için hakaretler edildiğini gördük, üzüldük
açıkçası onlara diyecek lafımız yok vatan haini şerefsizler diyip geçelim. Bizim yapmamız gereken ise aşağıdaki linke tıklayıp "isim önerisi" kısmına "Mustafa Kemal Atatürk" yazıyoruz. Daha oylamanın bitmesine çok var.o küfür edenlere inat gücümüzü elimiziden geldiğince kullanacağız. 'M.H' olarak duyarlı olacağınızdan hiç şüphem Yok. Oy kullananlara teşekkürler.

LİNK: 
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap



517ed37f97534b06b08ce108e418b221.png
 
Süper Üye
Katılım
5 Ocak 2016
Mesajlar
610
Tepki puanı
3
Yaş
27
10 HİZMET YILI
Ne Mutlu Türküm Diyene - Herzaman Arkandayız. Seni Unutmıyacağız Mustafa Kemal Atatürk Hala Kalbimizdesin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst