Avusturya, Hükümet Telefonlarında TikTok'u Yasakladı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
:resim:

austria-considers-banning-tiktok-security-concerns.jpg

:yazı:

Avusturya hükümeti, güvenlik endişeleri nedeniyle TikTok'un devlet çalışanlarının resmi telefonlarında kullanılmasını yasaklama kararı aldı. Bu adım, diğer ülkelerin de benzer önlemlerini almasının ardından geldi.

TikTok, gençler arasında büyük bir popülerlik kazandı, ancak bazı ülkeler güvenlik endişeleri nedeniyle uygulamaya sınırlamalar getirdi. Avusturya, Çin merkezli şirketin kullanıcı verilerini toplama ve gizlilik konularında endişeler taşıyor.

Bu yasağın ardında, Avusturya hükümetinin resmi iletişim ve telefon kullanımıyla ilgili güvenlik politikalarını güçlendirmek istemesi yatıyor. TikTok'un yasaklanmasıyla, devlet çalışanlarının verilerinin korunması ve güvenliğinin sağlanması hedefleniyor.

Avusturya'nın TikTok yasağı, diğer ülkelerin benzer adımlarını takip ettiği küresel bir eğilimin bir parçasıdır. Çin merkezli teknoloji şirketleriyle ilgili güvenlik endişeleri, birçok ülkenin kendi sınırlamalarını getirmesine ve bu uygulamaların kullanımını denetlemesine yol açıyor.

TikTok'un popülerliği ve hızla büyüyen kullanıcı tabanı, veri güvenliği ve gizlilik konularında daha fazla dikkat çekmeye başladı. Birçok ülke, TikTok'un veri toplama ve kullanıcı gizliliği politikalarını daha sıkı bir şekilde denetlemek için adımlar atıyor.

Avusturya hükümeti, TikTok yasağıyla devlet çalışanlarının güvenlik risklerini azaltmayı ve hassas bilgilerin korunmasını sağlamayı hedefliyor. Aynı zamanda, diğer ülkelerle birlikte çalışarak bu konuda uluslararası düzeyde işbirliği yapıyor.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Tiktok'un güvenlik endişeleri hakkında dünya genelinde artan tartışmalarını ara sıratakip ediyorum özellikle bizim yaş kitlemizin arasında popülerliğiyle dikkat çeken bu uygulamanın kullanıcı verileri toplama ve gizlilik konularında yeterince şeffaf olmadığına dair endişeler var

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI

Avusturya hükümeti, güvenlik endişeleri nedeniyle TikTok'un devlet çalışanlarının resmi telefonlarında kullanılmasını yasaklama kararı aldı. Bu adım, diğer ülkelerin de benzer önlemlerini almasının ardından geldi.

TikTok, gençler arasında büyük bir popülerlik kazandı, ancak bazı ülkeler güvenlik endişeleri nedeniyle uygulamaya sınırlamalar getirdi. Avusturya, Çin merkezli şirketin kullanıcı verilerini toplama ve gizlilik konularında endişeler taşıyor.

Bu yasağın ardında, Avusturya hükümetinin resmi iletişim ve telefon kullanımıyla ilgili güvenlik politikalarını güçlendirmek istemesi yatıyor. TikTok'un yasaklanmasıyla, devlet çalışanlarının verilerinin korunması ve güvenliğinin sağlanması hedefleniyor.

Avusturya'nın TikTok yasağı, diğer ülkelerin benzer adımlarını takip ettiği küresel bir eğilimin bir parçasıdır. Çin merkezli teknoloji şirketleriyle ilgili güvenlik endişeleri, birçok ülkenin kendi sınırlamalarını getirmesine ve bu uygulamaların kullanımını denetlemesine yol açıyor.

TikTok'un popülerliği ve hızla büyüyen kullanıcı tabanı, veri güvenliği ve gizlilik konularında daha fazla dikkat çekmeye başladı. Birçok ülke, TikTok'un veri toplama ve kullanıcı gizliliği politikalarını daha sıkı bir şekilde denetlemek için adımlar atıyor.

Avusturya hükümeti, TikTok yasağıyla devlet çalışanlarının güvenlik risklerini azaltmayı ve hassas bilgilerin korunmasını sağlamayı hedefliyor. Aynı zamanda, diğer ülkelerle birlikte çalışarak bu konuda uluslararası düzeyde işbirliği yapıyor.
Ülkemde de görmek isteyeceğim bir uygulama

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
çok iyi yapmışlar valla, iq düşüren bir uygulamadan başka bir şey değil. keşke türkiyede de yasaklansa

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
iyi bir uygulama olduğunu düşünmüyorum yasaklanması çok büyük değişim de yapıcağını düşünmüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
kullanıcısına göre iyi bir uygulama olabiliyor ama keşfetimde dönen bir tavuk görünce Avusturalya'ya hak veriyorum

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Türkiyede de kökten kapatılması gerek bir uygulama bence

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
her geçen gün daha da soğuduğum uygulamadan bu konu sonucunda daha da soğudum

If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Güvenliğimi dandik bir uygulamaya tercih etmezdim mantıklı olmuş

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Bence gayet mantıklı tiktok gibi rezil birşeyin siyasete dahil olmaması gerekiyor bizim ülkemizdede böyle birşey olsa şahane olur

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
türkiyeye de gelirse şaşırmayın artık herşey olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
tiktogun neredeyse telefondaki tüm verileri çektiğini düşünürsek bence mantıklı bir karar

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
avusturya çok iyi bir karar aldı tiktogun istediği izinlere bakarsak legal zararlı yazılımdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...