Axeprime güvenilir mi?

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Axeprime güvenilir mi? Virüs falan var mı? Kullanan var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
1 HİZMET YILI
AxePrime hakkında çevrimiçi güvenilirlik değerlendirmeleri karışık görünüyor. Scamadviser adlı güvenlik analiz sitesi, AxePrime'in güvenilir olabileceğini ancak düşük trafik aldığını belirtiyor. Bunun yanı sıra, kullanıcı yorumları oldukça sınırlı ve net bir değerlendirme yapmak zor.

Eğer AxePrime kullanmayı düşünüyorsanız, hesap güvenliği ve oyun kurallarına uygunluk açısından dikkatli olmanızda fayda var. Hile yazılımları genellikle oyun hesaplarının yasaklanmasına neden olabilir ve güvenlik riskleri taşıyabilir

azıcık bilgiye ulaştıgımda önüme bunlar cıktı (yinede kullanmadan önce dikkat et bilgiler cok da dogru olmayabilir )

Üye
1 HİZMET YILI
Axeprime hakkında doğrudan güvenilirlik veya virüs durumu ile ilgili kesin bir bilgi bulamadım. Ancak, genel olarak bu tür yazılımlar ve hile sağlayan platformlar güvenlik açısından riskli olabilir.

Bazı kullanıcılar, bu tür sitelerden indirilen dosyaların zararlı yazılım içerebileceğini ve kişisel bilgileri tehlikeye atabileceğini belirtiyor. Ayrıca, antivirüs programlarının bile bazen güvenilirlik konusunda tartışmalı olduğu biliniyor.

Eğer bir yazılımın güvenli olup olmadığını kontrol etmek istiyorsan, VirusTotal gibi çevrimiçi tarama araçlarını kullanabilirsin. Ayrıca, hile kullanmanın oyun hesabın için ciddi riskler taşıdığını unutma. Senin için en iyi seçenek, oyunu adil şekilde oynamak olabilir. Ne düşünüyorsun?

HİLE TERCİH ETMİYORUM

BİLDİGİNİZ BASKA HİLE VARMI ?

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
AxePrime şu anki yöneticileri bildiğim kadarıyla HvH oynayan insanlar. Kendileri hatta çekilişle beta aldılar ve arkadaşım kazandı. Denediğimizde ise çok da memnun kalmadık ama yine de almak isteyen alabilir. Bir sıkıntıyla karşılaşınca adminle konuştuk ve ellerindeki tek datanın, ip ve donanım olduğunu söyledi. Ayrıca virüs vs yok diye hatırlıyorum.

Üye
1 HİZMET YILI
axeprimecs.com diye site açmışlar 2 aydır kullanıyorum güvenilir