Ayak sesi sorunu! (Pubg Lite)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⭐▂▃▅▆█⭐█▆▅▃▂⭐
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba.
Oyunda bildiğiniz gibi ayakkabılı ve ayakkabısız ayak sesi farklı. Karakterimden ayakkabısı olmadan da ayakkabılı ses geliyor. Böylelikle rakibime de aynı ses gidiyor.
Mesela öldükten sonra rakibi izliyorum ayakkabısız sesi gayet normal. Oyunu sildim tekrar yükledim sonuç hala aynı. Bunu yaşayan var mı ?

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
PUBG Lite oyunu ilk duyurulduğundan itibaren bu sorun var. Geliştiriciler PUBG Lite'i geliştirmeyi ve destek vermeyi durdurdukları için bundan sonra da düzeleceği yok.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
1. Ayak seslerine öncelikli olarak iyileştirme uygulandı:
  • Önceden: Uzaktaki çatışmayı duyabilen oyuncu, yakınındaki ayak seslerini duyamıyordu ve kıyafet fark yaratmıyordu.
  • Şimdi: Oyuncular, yakınlarındaki ayak seslerini daha net bir şekilde duyabilecek.

internetten araştırdığımda Pubg Lite için yapılan iyileştirmede bunlar yazıyor, Kıyafet fark yaratmıyor kısmını düzeltmişler ama problemin çözümü hakkında malesef bilgim yok.

KARADAYI
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Baştan sonra sorunlu bir oyun zaten launcer ekranı , arayüz vb. yapımcılar oyunu piyasa sürüp oyun içi satış yaparak banka hesaplarındaki paraya bir 0 daha eklemeyi hedefliyorlar.

Üye
7 HİZMET YILI
o bendede vardı aynı sıkıntıyı bende yaşadım ama çözemedim

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
aynı sorun bendede vardı ama kulaklık takınca olmuyor bende aslında rakibe gide gibi gözüküp bende gitmiyor önerim kulaklık takıpd ene

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
oyun çıktığından beri var bu, ayak seslerini ayarlayamamışlar, nereden geldiğini ve ne kadar uzaktan geldiğini asla tahmin edemiyorum

Üye
7 HİZMET YILI
bu sourunu bende yaşıyorum çok sıkıntı

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
oyunun da ayak sesi sorunlu bence
iyi bir kulaklık ile daha iyi duyula bilir

Üye
5 HİZMET YILI
çok saçma ayak sesi ya bitek benmi sevmiyorum
bu ayak sesi muhabbetti çok gündemde ama bi yandan iyi bir şey adamların nerde oldununu kasıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...