Aydın-Nazilli Bölgesinde Gezilecek-Görülecek Yerler Nerelerdir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
An itibari ile Aydın Nazillideyim, bir süredir akşamları dışarı çıkıp basketbol oynayan insanları çocukları izliyorum ama farklı bir aktivite gerektiğini düşünüyorum. Gezilecek yer olarak önerdiğiniz yerleri, oturup bişeyler yemem için önerdiğiniz yerleri duymak isterim burda bir geçmişi olanlardan. Lokasyonda bulunanlarla da isteklilerse buluşmak isterim. şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
An itibari ile Aydın Nazillideyim, bir süredir akşamları dışarı çıkıp basketbol oynayan insanları çocukları izliyorum ama farklı bir aktivite gerektiğini düşünüyorum. Gezilecek yer olarak önerdiğiniz yerleri, oturup bişeyler yemem için önerdiğiniz yerleri duymak isterim burda bir geçmişi olanlardan. Lokasyonda bulunanlarla da isteklilerse buluşmak isterim. şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim
Aydın Nazilli'de gezilecek yerler ve oturup yemek yiyebileceğiniz yerler hakkında bazı önerilerim var:

Gezilecek Yerler:

• Aydın Arkeoloji Müzesi: İçinde tarihi eserlerin yanı sıra etnografik eserlerin de yer aldığı müzeyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Nazilli Kapalı Çarşı: Tarihi dokusu ve eski yapılarıyla ünlü olan Kapalı Çarşı'da gezebilirsiniz.
  • Nazilli Belediye Sanat Galerisi: Resim, heykel, fotoğraf ve diğer sanat eserlerinin sergilendiği bir galeridir.
Yemek Yiyebileceğiniz Yerler:

• Sultaniye Mahallesi Pazar Yeri: Yöresel lezzetlerin bulunduğu bir pazar yeridir. Burada bulunan tezgahlardan bazıları yöresel peynir, zeytin, bal, reçel ve zeytinyağı gibi ürünler sunmaktadır.
  • Nazilli Pide Salonu: Taze ve lezzetli pideleri ile ünlüdür.
  • Nazilli Kebapçısı: İlçenin en ünlü kebapçılarından biridir. Et yemeklerinin yanı sıra çorba ve mezeler de sunmaktadır.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka aydın nazilli cok güzel yer ya her yerinde farklı bir güzellik var durumuna göre kendıne uygun gelen yerden başlayıp gezebılırsın

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Aydın Nazilli'de gezilecek yerler ve oturup yemek yiyebileceğiniz yerler hakkında bazı önerilerim var:

Gezilecek Yerler:

• Aydın Arkeoloji Müzesi: İçinde tarihi eserlerin yanı sıra etnografik eserlerin de yer aldığı müzeyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Nazilli Kapalı Çarşı: Tarihi dokusu ve eski yapılarıyla ünlü olan Kapalı Çarşı'da gezebilirsiniz.
  • Nazilli Belediye Sanat Galerisi: Resim, heykel, fotoğraf ve diğer sanat eserlerinin sergilendiği bir galeridir.
Yemek Yiyebileceğiniz Yerler:

• Sultaniye Mahallesi Pazar Yeri: Yöresel lezzetlerin bulunduğu bir pazar yeridir. Burada bulunan tezgahlardan bazıları yöresel peynir, zeytin, bal, reçel ve zeytinyağı gibi ürünler sunmaktadır.
  • Nazilli Pide Salonu: Taze ve lezzetli pideleri ile ünlüdür.
  • Nazilli Kebapçısı: İlçenin en ünlü kebapçılarından biridir. Et yemeklerinin yanı sıra çorba ve mezeler de sunmaktadır.
Detaylı cevabınız için teşekkür ederim, kesinlikle boş geçmeyeceğim
kanka aydın nazilli cok güzel yer ya her yerinde farklı bir güzellik var durumuna göre kendıne uygun gelen yerden başlayıp gezebılırsın
yani biraz araştırma yaptığımda o kadar da güzel yerlere rastlamadım o yüzden spesifik bir öneri alırsam daha güzel olur hocam
Dereağzı Şelalesi mutlaka gidin
aklımda bulunduracağım
Harpasa Antik Kenti
araştırıp gideceğim hocam

hepinize teşekkür ederim

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Dereağzı Şelalesi
Donduran Kalesi

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
orda üniversite okuyan birisi olarak söylüyorum tek aktivite kafeye gitmek ya da dostların varsa basket flan oyna sümer parkta hayvanat bahçesi var orayı geze bilirsin ama

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
kral iyi gezmeler diyorum başka bir şey diyemiyorum bende yobazlar şehri Kayseri'den selamlıyorum seni :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kusadasına gel ne isin var orda 😁

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
kral iyi gezmeler diyorum başka bir şey diyemiyorum bende yobazlar şehri Kayseri'den selamlıyorum seni :D
Kayseride okuyorum knk öyle deme ya :D Kayseride çevrem var en azından gezecek yer olmasa bile takılabiliosun burda o da yok

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Merhaba, Nazilli'de gezilecek yer olarak Öküz Mehmet Paşa Camii ve Külliyesi, Kent Park ve Aydın Arkeoloji Müzesi'ni öneririm.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Nazilli uzun çarşı, Donduran kalesi, Dokuzun hamamı.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
valla şuan varmı bilmiyorum bi bilene orada danış nazillide deve güreşleri oluyor güzel keyifli bir aktivite davullar zurnalar çalar bide gitme şansın olursa deve sucugu ye :D bulamazsan ben sana yollarım güzel bir sucuk

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Erü da mı okuyorsun? Nerde kalıyorsun Kayseri2nin ?
Talas tarafında kalıyorum
Post automatically merged:

valla şuan varmı bilmiyorum bi bilene orada danış nazillide deve güreşleri oluyor güzel keyifli bir aktivite davullar zurnalar çalar bide gitme şansın olursa deve sucugu ye :D bulamazsan ben sana yollarım güzel bir sucuk
ilk kez duyuyorum çevreye danışırım teşekkürler :D

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Aphrodisias Antik Kenti: Nazilli ilçesine bağlı Geyre köyünde yer alan antik kent, Helenistik dönemden Bizans dönemine kadar uzanan zengin bir tarihe sahiptir. Stadyum, tiyatro, agora, tapınaklar ve mozaikler gibi birçok tarihi esere ev sahipliği yapar.Milet Antik Kenti: Aydın ilinin Didim ilçesi sınırları içinde yer alan antik kent, Akdeniz'in en önemli liman kentlerinden biri olarak bilinir. Tiyatro, agora, hamamlar, tapınaklar ve stadyum gibi birçok yapıya sahiptir.

Üye
3 HİZMET YILI
nasip olursa bu yaz gitmek istiyordum iyi oldu bu postu gormem teşekkürler

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
aydın da afrodisias antik kenti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...