Aydın Nazilli'de gezilecek yerler ve oturup yemek yiyebileceğiniz yerler hakkında bazı önerilerim var:An itibari ile Aydın Nazillideyim, bir süredir akşamları dışarı çıkıp basketbol oynayan insanları çocukları izliyorum ama farklı bir aktivite gerektiğini düşünüyorum. Gezilecek yer olarak önerdiğiniz yerleri, oturup bişeyler yemem için önerdiğiniz yerleri duymak isterim burda bir geçmişi olanlardan. Lokasyonda bulunanlarla da isteklilerse buluşmak isterim. şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim
kanka aydın nazilli cok güzel yer ya her yerinde farklı bir güzellik var durumuna göre kendıne uygun gelen yerden başlayıp gezebılırsınAn itibari ile Aydın Nazillideyim, bir süredir akşamları dışarı çıkıp basketbol oynayan insanları çocukları izliyorum ama farklı bir aktivite gerektiğini düşünüyorum. Gezilecek yer olarak önerdiğiniz yerleri, oturup bişeyler yemem için önerdiğiniz yerleri duymak isterim burda bir geçmişi olanlardan. Lokasyonda bulunanlarla da isteklilerse buluşmak isterim. şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim
Detaylı cevabınız için teşekkür ederim, kesinlikle boş geçmeyeceğimAydın Nazilli'de gezilecek yerler ve oturup yemek yiyebileceğiniz yerler hakkında bazı önerilerim var:
Gezilecek Yerler:
Yemek Yiyebileceğiniz Yerler:
- Aydın Arkeoloji Müzesi: İçinde tarihi eserlerin yanı sıra etnografik eserlerin de yer aldığı müzeyi ziyaret edebilirsiniz.
- Nazilli Kapalı Çarşı: Tarihi dokusu ve eski yapılarıyla ünlü olan Kapalı Çarşı'da gezebilirsiniz.
- Nazilli Belediye Sanat Galerisi: Resim, heykel, fotoğraf ve diğer sanat eserlerinin sergilendiği bir galeridir.
- Sultaniye Mahallesi Pazar Yeri: Yöresel lezzetlerin bulunduğu bir pazar yeridir. Burada bulunan tezgahlardan bazıları yöresel peynir, zeytin, bal, reçel ve zeytinyağı gibi ürünler sunmaktadır.
- Nazilli Pide Salonu: Taze ve lezzetli pideleri ile ünlüdür.
- Nazilli Kebapçısı: İlçenin en ünlü kebapçılarından biridir. Et yemeklerinin yanı sıra çorba ve mezeler de sunmaktadır.
yani biraz araştırma yaptığımda o kadar da güzel yerlere rastlamadım o yüzden spesifik bir öneri alırsam daha güzel olur hocamkanka aydın nazilli cok güzel yer ya her yerinde farklı bir güzellik var durumuna göre kendıne uygun gelen yerden başlayıp gezebılırsın
aklımda bulunduracağımDereağzı Şelalesi mutlaka gidin
araştırıp gideceğim hocamHarpasa Antik Kenti
orda üniversite okuyan birisi olarak söylüyorum tek aktivite kafeye gitmek ya da dostların varsa basket flan oyna sümer parkta hayvanat bahçesi var orayı geze bilirsin amaAn itibari ile Aydın Nazillideyim, bir süredir akşamları dışarı çıkıp basketbol oynayan insanları çocukları izliyorum ama farklı bir aktivite gerektiğini düşünüyorum. Gezilecek yer olarak önerdiğiniz yerleri, oturup bişeyler yemem için önerdiğiniz yerleri duymak isterim burda bir geçmişi olanlardan. Lokasyonda bulunanlarla da isteklilerse buluşmak isterim. şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim
kral iyi gezmeler diyorum başka bir şey diyemiyorum bende yobazlar şehri Kayseri'den selamlıyorum seniAn itibari ile Aydın Nazillideyim, bir süredir akşamları dışarı çıkıp basketbol oynayan insanları çocukları izliyorum ama farklı bir aktivite gerektiğini düşünüyorum. Gezilecek yer olarak önerdiğiniz yerleri, oturup bişeyler yemem için önerdiğiniz yerleri duymak isterim burda bir geçmişi olanlardan. Lokasyonda bulunanlarla da isteklilerse buluşmak isterim. şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim
Kusadasına gel ne isin var ordaAn itibari ile Aydın Nazillideyim, bir süredir akşamları dışarı çıkıp basketbol oynayan insanları çocukları izliyorum ama farklı bir aktivite gerektiğini düşünüyorum. Gezilecek yer olarak önerdiğiniz yerleri, oturup bişeyler yemem için önerdiğiniz yerleri duymak isterim burda bir geçmişi olanlardan. Lokasyonda bulunanlarla da isteklilerse buluşmak isterim. şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim
Kayseride okuyorum knk öyle deme yakral iyi gezmeler diyorum başka bir şey diyemiyorum bende yobazlar şehri Kayseri'den selamlıyorum seni
Erü da mı okuyorsun? Nerde kalıyorsun Kayseri2nin ?Kayseride okuyorum knk öyle deme yaKayseride çevrem var en azından gezecek yer olmasa bile takılabiliosun burda o da yok
Talas tarafında kalıyorumErü da mı okuyorsun? Nerde kalıyorsun Kayseri2nin ?
ilk kez duyuyorum çevreye danışırım teşekkürlervalla şuan varmı bilmiyorum bi bilene orada danış nazillide deve güreşleri oluyor güzel keyifli bir aktivite davullar zurnalar çalar bide gitme şansın olursa deve sucugu yebulamazsan ben sana yollarım güzel bir sucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?