aygıt yöneticisi klavye sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Klavyede bi tuş çalışmıyodu aygıt yöneticinden kaldırdım ( amacım kaldırım tekrar kurmaktı kayboldu ) yeniden başlat dedi başlatmadım başlatırsam aktif olcak ve çalışmıcak şimdi nasıl aktif etcem kayboldu windows cd si yok
not: dizüstü

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Klavyede bi tuş çalışmıyodu aygıt yöneticinden kaldırdım ( amacım kaldırım tekrar kurmaktı kayboldu ) yeniden başlat dedi başlatmadım başlatırsam aktif olcak ve çalışmıcak şimdi nasıl aktif etcem kayboldu windows cd si yok
gizli aygıtları göster diyorum standart ps/2 klavye çıkmıyor takıp çıkarilebilenler gözüküyor sedece

Üye
6 HİZMET YILI
bir tuş çalışmıyorsa genellikle sorun klavyededir veya sorun oyundadır. eğer öyle değilse gider bilgisayarı kapatıp açarsın aygıt yöneticisinden silip geri yüklemek pek bir şey değiştirmez

Söylesem Tesiri Yok Sussam Gönül Razı Değil
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam sorun klavye yokmu şu an ?

GhosT
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
yeniden başlattığında driveri otamatik bulup yükler, eğer çok eskşi windows falann kullanmıyorsan :)
bu sırada internette driver cok var

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
başka bir bilgisayarda klavyeni çalıştırmayı dene fakat sen dizüstü diyosun o zaman yeni bir klavye alıp bakman lazım

HardcoreX
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
aygıt köneticisinden keyboard'ın oldugu konumu komple güncelle sorunun çözülür orda sistemi otomatık tara var listeden seç seçeneğini kullan sonra aygıtı tekrar seç sorunun düzelir

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
aygıt yöneticisinden sorun gider kısmından sorun düzeltilebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...