Aynı evde 2 ayrı modem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Evim 2 katlı alt katında router üst katında modem kullanmak istiyorum fakat modemimin router özelliğini nasıl aktifleştirebilirim.router usb değil normal modem gibi markası Asus DSL-AC750

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
merhaba direk ethernet çıkışını router özelliği olan modemin herhangi bir ethernet portuna takıp aktif edebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
merhaba direk ethernet çıkışını router özelliği olan modemin herhangi bir ethernet portuna takıp aktif edebilirsin
modemim sadece kablolu girişli o yüzden onu pc ye bağlamak istiyorum routeri ise kablosuz olarak kullanmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

T H O R
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
A modemine internet baglantısı saglanır B modemıne A modemindeki internet erisimi lan kablosu aracılıgıyla aktarılır,B modemi access point olarak wireless baglantıyı paylasıma acar...
veya mesh teknolojisi kullanılır kablosuz olarak paylasım yapılabilir ancak bunda wpa sifreleme kullanılamıyor..

AirTies Mesh Networks Teknolojisi, çok katlı yada betonarme binalarda ortaya çıkabilecek sinyal zayıflaması ve kapsama alanı sorunlarını çözer. Mesh sayesinde kapsama alanını AirTies kablosuz erişim noktası/tekrarlayıcı (repeater) cihazları ile, kablo çekmeye gereksinim duymadan dilediğiniz kadar genişletebilirsiniz. Mesh kurmak için 'Mesh'i etkinleştir' kutucuğunu işaretleyip 'Kaydet'e basınız. Modeminiz çevrede bağlantı kurabileceği kablosuz erişim noktası cihazlarını aramaya başlayacaktır.

Kablosuz Güvenlik Seviyesi olarak WPA seçili olduğu durumda WDS kullanılamamaktadır.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
durduk yere modemin interneti kesiliyor sebebi nedir internet var ama gelmiyor

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
durduk yere modemin interneti kesiliyor sebebi nedir internet var ama gelmiyor
Dostum bunu neden burda soruyorsun teknik ekip değil burası ve sorduğun soru çok saçma. Kullandığın türk telekom mu turkcell mi her neyse işte arayıp ondan bilgi al burası teknik ekip değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...