Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendini sıkıntıya koymana gerek yok o senin gibi birini kaybeti bırak o düşünsün sen değil eğer öyle devam edersen her gördüğünde canın yanıcak sen can yakıcak tarafta olmalısın
tek bir kıza bağlanmak mı hayır asla okulda göz önünde olursun sevgilin olduğunda yeni ve güzel hatunlara karşı tavırsız kalırsan sıkıntı olur senin için şahsen ben lise 1 den beri her sene 9. sınıfa gelen güzel bi kız kestirirdim gözüme ve onunla okul içinde değil sadece dışarda takılırdım okulda herkes dilediğini yapabilirdi öyle kurallar koymuştum okulda yanıma gelmek yok görüşmek yok kimse birlikte olduğumuzu bilmemeli diye böylece okulda görüşemediğimizin acısını dışarda çıkarıyorduk daha çok özlüyorduk daha tutkulu oluyordu hergün birbirimizden sıkılmaktansa bu şekilde daha cazip geliyordu bana
ben yapmıştım hatta en yakın arkadaşımdı 1 hafta sonra ayrıldık 2 sene boyunca konuşmadık şuan tekrar konuşuyoruz deneyimlerime göre kişiden kişiye değişir