Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sonunu düşünen kahraman olamaz yap gitsin ne kaybedebilirsin ki ayrılsanız bile dünyanın sonu değil çok çok selamlaşmazsınız olur biter sen keyfine bak
Asla yapılmaz aynı okuldan sevgili tam bir işkencedir hele o manitayla ayrıldığında bşalar tüm problem arkadaşlarınız arkadaşlarına düşman olur tam bir kaosa bürünüür ortam bence en iyisi bunlardan tamamen uzaklaşmak gerek aga bu iş böyle olmaz yani sevgili yapmak zaten delilikken aynı okuldan sevgili yapmak nasıl bir deliliktir Allah bilir Ben yaptım başım yandı sen lütfen sakına yapma dostum oynanacak oyun yaşanacak hayat takılınacak onca kız varken 1 kıza sabit kalma heleki yakın çevrenden hiç yapma
Ege Fitness back in business actually always in the business izle
Yapılmaz tabiki.Başka okuldan yap bence.Benim kız arkadaşım istanbul teknik de ben boğaziçi....Sonuçta başka bir kızla aynı okuldayız diye eski kız arkadaşımı mı boynuzlayacam?
Yapilmaz abi net yapilmaz ben ck gördüm hepsi bitti eyer kiz taktikleri istiyosaniz bna yazin asiri iyi taktiklerim var 10/6 lik tipimle nelerle oldum bilseniz tatli dil her kapiyi aciyo