Aynı uygulamayı çoğaltma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba,

Bir uygulamayı birden çok kez yüklemek istiyorum, hesap çoğaltma programları var onları kullanıyorum ama telefonu çok yoruyorlar.

Yüklü uygulamayı veya apk nın hangi bilgilerini değişerek farklı uygulama gibi gösterip birbiri ile çakışmadan yükleyip kullanabiliriz.

Sub

Linux Master SQL Master
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
paralel space kullanıyorsan dediğin gibi çok yorar nedeni ise seçtiğin programın tüm dosyalarını kopyalayıp kendi klasörüne klonluyor klonlamayan tek program var dual space yanlış hatırlamıyorsam

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
paralel space kullanıyorsan dediğin gibi çok yorar nedeni ise seçtiğin programın tüm dosyalarını kopyalayıp kendi klasörüne klonluyor klonlamayan tek program var dual space yanlış hatırlamıyorsam
En sağlıklı çalışan multiple accounts çalışıyor. Ücretli program ama lucky patcher ile lisanslayıp kullanıyorum.

Ama aynı anda 3 kez açınca hem hangisi hangi hesap olduğunu anlayamıyorum, hemde telefon kasınca zor oluyor, bazende kapanıyor bazı klonlar.

Ama bazı kişiler hile tarzı uygulamalar için değişklikler yapıp programın yapısını değişiyor, ismini ve iç yazılımını.

Aynı uygulama yüklü olmasına rağmen çakışmıyorlar. Ama bunu nasıl yapıyorlar işte o var.

Üye
6 HİZMET YILI
Uyğulama çoklayıcı diye bir app var bir bak.

Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba,

Bir uygulamayı birden çok kez yüklemek istiyorum, hesap çoğaltma programları var onları kullanıyorum ama telefonu çok yoruyorlar.

Yüklü uygulamayı veya apk nın hangi bilgilerini değişerek farklı uygulama gibi gösterip birbiri ile çakışmadan yükleyip kullanabiliriz.
Birisi daha açıklayıcı anlatabilirmi tam anlayamadımda

Üye
6 HİZMET YILI
uygulamay sağ tık yapıp kopyala yapabilrsin
Post automatically merged:

ve daha sonrada yapıştır yaparak
Post automatically merged:

iyi günler herkeze

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bir soru sorduk, çoğu mesaj spam, la havle :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
XİAOMİ kullanıyorum otomatik uygulama klonlama var app cloner kullan xiaomi değilsen

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
paralel space var benim aktif kullandığım öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...