31 May 2020 #21 bygone B Onaylı Üye Katılım 17 Mar 2020 Mesajlar 95 Çözümler 1 Tepki puanı 6 Ödüller 3 Yaş 26 6 HİZMET YILI bazı uygulamarın + versioyunu var site üzerinde instagram+ gib onları kullan
31 May 2020 #22 alperendbk A Üye Katılım 13 May 2018 Mesajlar 47 Tepki puanı 2 Yaş 30 8 HİZMET YILI oflurecep1' Alıntı: Merhaba, Bir uygulamayı birden çok kez yüklemek istiyorum, hesap çoğaltma programları var onları kullanıyorum ama telefonu çok yoruyorlar. Yüklü uygulamayı veya apk nın hangi bilgilerini değişerek farklı uygulama gibi gösterip birbiri ile çakışmadan yükleyip kullanabiliriz. Genişletmek için tıklayın ... Game dosyasını değiştirebilirsin
oflurecep1' Alıntı: Merhaba, Bir uygulamayı birden çok kez yüklemek istiyorum, hesap çoğaltma programları var onları kullanıyorum ama telefonu çok yoruyorlar. Yüklü uygulamayı veya apk nın hangi bilgilerini değişerek farklı uygulama gibi gösterip birbiri ile çakışmadan yükleyip kullanabiliriz. Genişletmek için tıklayın ... Game dosyasını değiştirebilirsin