Onaylı Üye
nasıl geçer beyler bir insanın ilk ayrılık deneyimi ve bu da 3 yıllık ilişkiden tavsiyelere açığım
aga benimde 4 5 ay oldu valla geçmiyor aq başkasını sevmeyi denemek istiyorum yapamıyorum başkasını da sevemiyorum çok garip birşeyDaha ben atlatamadım , tavsiye veremeyeceğim o yüzden maalesef. Geçmiyor sonuna kadar kovala ya da sonuna kadar üzül. 7 Ay oldu ayrılalı 3 senelik ilişkimden acısı hafiflesede geçmedi. Tabii benim gibi alkole vurma kendini ( her şey daha berbat oluyor )
Same homie , same.aga benimde 4 5 ay oldu valla geçmiyor aq başkasını sevmeyi denemek istiyorum yapamıyorum başkasını da sevemiyorum çok garip birşey
teşekkür ederim tavsiyler için bulcaz bi yolunu artıkNeler hissettiğini gençlik yaşamış her insan anlar. Bi anda geçsin istiyorsun acı çıksın gitsin içimden de kurtulayım istiyorsun ama maalesef öyle kolay olmuyor bazı şeyler... Bu işin en önemli noktası bana göre kafayı meşgul etmek. Mesela bir işte çalışıyorsan işine konsantre olmak, okuyorsan okula ağırlık vermek gibi gibi. Ya da hobilerine, zevklerine daha çok vakit ayırabilirsin. Bunlarla uğraşırken tabii ki yine de aklına gelecek ama boş durduğun zamandaki gibi emin ol değil. Kısacası kendini salmak ve geçmesini beklemek yerine hayata bir şekilde devam etmelisin.
olmuyo aga başka kadınla da olmuyocom outra mulher
aga başka kızlarla takılıyoruz da aynı heyecan yok beolum boşversene çık balkona yak sigaranı aç instayı ekle bütün kızları takıl geç ne gerek var 20 yaşında gençliği yaşa
bekliyoruz o günübaşka bir kadına aşık olunca
o işe yaramıyor knkvalo da rank kas geçer
bak bu çok mantıklı iştespor yap