Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dostum terk edilenin sen olduğunu varsayıyorum. eğer biraz kendine saygın ve sevgin varsa zaten acı çekmen için bir durumda olmazsın. tek üzüleceğin şey 3 yılın olsun. biraz egonu yükseltip senin için yeterli olmadığını düşünebilirsin. bence çokta kafana takma yaşını bilmiyorum ama ilerde daha güzel şeyler yaşayabilirsin herzaman kendini sevmeye ve mutlu etmeye çalış. bırak üzülen o olsun sen değil.
sana şöyle diyim benide 4 senelik ilişkim oldu ve dediğin gibi ayrılık acısı çekim ama sonradan geçiyor ve ilerde önüne daha iyi biri çıkabilir ama aşk kendini kaptırma çünkü hikayenin sonu ne olduğunu bilmiyorsun bence şimdiden spor veya futbol gibi tarzında takıl
kız eğer hayatında çok büyük yer kapladıysa unutmaman senin için daha iyi olur bence, ders çıkar diyelim, fakat sonraki ilişkin olduğu zaman takıntılı da kalma, minik güzel anılar olarak kalsın kalbinin bir köşesinde, verebileceğim tavsiye budur