Merhaba arkadaşlar bugün sizlere ülkemiz`de ve dünya`da popüler uygulamalar`dan birisi olan azar`uygulamasını inceleyecekseniz
Öncelik ile program 2 karşı taraflı görüntülü ya`da sohbet sistemi sağlıyor umudunu uygulama`da arıyor üzerin`den sevgili bulmak ve sadece sohbet için kullanan yüz binler`ce insan mevcut
şimdi de biraz daha uygulama inceleyelim
Özellikler
-300 Milyondan fazla uygulama kullanıcısı
-70 Milyardan fazla eşleşme
140`dan fazla ülkede kullanılıyor PlayStore üzerin`de en popüler uygulamaların başların`da yerini almış
Son olarak söylemek`te fayda var wifi ve mobil veri üzerin`den erişim sağlayabilirsiniz
Değerli taş satın alıp, sadece bayanları seçiyorum ben.
1K küsür değerli taşa ortalama 150-160 bayan geliyor, saf değilseniz az bi dilinizi kullanabiliyorsanız en az 10-20 tanesiyle de samimiyet kurup arkadaş, dostça konuşup takılabiliyorsunuz.
Bence bunu deneyin aksi halde karşınıza bayan çıkması çok zor ve çıksa bile belli bir süre sonra otomatik olarak uygulama arkadaşları geçiyor. Bunu da göz önünde bulundurun.
Okadar Reklam Yapıldı Çaycı Hüseyin Oynatıldı Herkesin Bileceğini Umuyorum Konuyu Ben Gördüğümde Taş Hilesi Paylaşılmış Sandım Verdiğin Bilgiler İçin Teşekkürler İyi Forumlar