Azar-Görüntülü Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere ülkemiz`de ve dünya`da popüler uygulamalar`dan birisi olan azar`uygulamasını inceleyecekseniz

Öncelik ile program 2 karşı taraflı görüntülü ya`da sohbet sistemi sağlıyor umudunu uygulama`da arıyor üzerin`den sevgili bulmak ve sadece sohbet için kullanan yüz binler`ce insan mevcut

şimdi de biraz daha uygulama inceleyelim

Özellikler

-300 Milyondan fazla uygulama kullanıcısı

-70 Milyardan fazla eşleşme

140`dan fazla ülkede kullanılıyor PlayStore üzerin`de en popüler uygulamaların başların`da yerini almış

Son olarak söylemek`te fayda var wifi ve mobil veri üzerin`den erişim sağlayabilirsiniz

İyi Forumlar

PlayStore:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

indir (2).jpg

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ve karşımıza 61 yaşında karı kız tavlamaya calısan dayı gelir. Uygulamaya siler lanetleriz

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ve %99 olasilikla erkek gelecek sinirlenip söveceksiniz yani en azından bende bu şekilde oldu uygulama

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Değerli taş satın alıp, sadece bayanları seçiyorum ben.
1K küsür değerli taşa ortalama 150-160 bayan geliyor, saf değilseniz az bi dilinizi kullanabiliyorsanız en az 10-20 tanesiyle de samimiyet kurup arkadaş, dostça konuşup takılabiliyorsunuz.
Bence bunu deneyin aksi halde karşınıza bayan çıkması çok zor ve çıksa bile belli bir süre sonra otomatik olarak uygulama arkadaşları geçiyor. Bunu da göz önünde bulundurun.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Okadar Reklam Yapıldı Çaycı Hüseyin Oynatıldı Herkesin Bileceğini Umuyorum Konuyu Ben Gördüğümde Taş Hilesi Paylaşılmış Sandım :D Verdiğin Bilgiler İçin Teşekkürler İyi Forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...