Onaylı Üye
azir iyi çarda biraz zor yeni başlayanlar için daha kolay herolarla başlamanı öneririm garen vb
garen oynaması pek iyi olmaz usta cok boş heroazir çok güzel bir çar ama oynaması zor yeni başladıysan lux , warwick garen gibi herolar ile oyna
Acaba sc ile oynana biliniyormu bende onu merak ediyorum.Denediysen cevaplaya bilirmisin acaba?Hocam çarı oynaya biliyorsan gayet güçlü bir çar ama yeni başlamışsan çarı oynamak zor gelir çarın lanede kontrolü inanılmaz zor sürekli skill ile dürtmek lazım hasarını bilmek lazım bu çar bir büyücü olduğu için early de o kadar çok hasarlar çıkarmıyor yetenek seti oynanışa göre inanılmaz değişkenlik gösteriyor oyuna yeni başlayanlar için önerebileceğim çar değil garen master gibi daha basit çarlar oynayıp oyun bilginizi ve mekanikleri biraz geliştirip deneye bilirsin
hocam genel olarak bu sitedeki sc yi kullanmıyorum farklı bir sc kullanıyorum gayet iyi çalışıyor tek sıkıntısı e yi atmıyor bunuda senin basaman gerekiyor ama genel olarak lanede kaybettiği çok az matchup varAcaba sc ile oynana biliniyormu bende onu merak ediyorum.Denediysen cevaplaya bilirmisin acaba?
anladım bildiğim kadarıyla bu sitede olmadığı için ismini veremessin ancak free bir sc mi yoksa ödemeli bir sc mi onu söyleye bilirmisin? Ve ya bu konu hakkında discorddan falan ya da özelden beni bilgilendirme şansın varmıdırhocam genel olarak bu sitedeki sc yi kullanmıyorum farklı bir sc kullanıyorum gayet iyi çalışıyor tek sıkıntısı e yi atmıyor bunuda senin basaman gerekiyor ama genel olarak lanede kaybettiği çok az matchup var
isim veremem yasak paralı bir sc discord varsa isim yazarsan ordan sana gerekli açıklamaları yaparımanladım bildiğim kadarıyla bu sitede olmadığı için ismini veremessin ancak free bir sc mi yoksa ödemeli bir sc mi onu söyleye bilirmisin? Ve ya bu konu hakkında discorddan falan ya da özelden beni bilgilendirme şansın varmıdır
Asemblaisim veremem yasak paralı bir sc discord varsa isim yazarsan ordan sana gerekli açıklamaları yaparım
İstek attım hocamAsembla
#2380 bu konu hakkında ekleyib bilgi verirsen çok teşekkür ederim benimde bazı soruları olacakdır
viktor deneyebilirsinYeni başlıyorsan daha basit şampiyonlara yönelmen daha iyi olacaktır.
bende istek attım hocamİstek attım hocam