B450m Pro-m2 bios güncellemesi hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar 5 yıl önce bi sistem topladım Anakart B450M PRO - M2 (MS-7B84) 2 yıl öncesinde Bios güncellemiştim
şuan 3 yıl oldu hiç ellemedim bişey olur die kasa bozulmasın diye sizce güncellersem daha iyi olurmu ? güncellerken elektirik giderse kasa tekrar çalışırmı ?
Öneri tavsiyelerinizi bekliyorum bide işlemci ryzen 5 1600 1 nesil ilerde işlemci güçlendirmek istiyorum öneriniz nedir işlemci konusunda anakart için şimdiden teşekkürler.!

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
biosu güncellerken elektiriğin giderse veya bilgisayar kapanırsa anakartını servise göndermek zorunda kalırsın çok önemli değilse güncelleme.

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bios güncelleme biraz sıkıntılı işlem, eğer pc sorunsuz çalışıyorsa ellemeni önermem ufak bi sorunda servise göndermen gerkir

G̷a̷z̷o̷z̷ ̷O̷l̷m̷a̷ ̷E̷f̷s̷a̷n̷e̷ ̷O̷l̷
Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
biosu güncellerken dikkat et iyice kontrol et doğrumu değilmi diye yoksa yanlış hüncellemiş olursun boşuna kafanı ağrıtırsın

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Vallaha kardeşim umarım sıkıntı olmaz çünkü bu piyasada bilgisayar almak bile zor

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Vallaha kardeşim umarım sıkıntı olmaz çünkü bu piyasada bilgisayar almak bile baya pahalı piyasları şuan birde
baya pahalı suan piyasaları birde almak biraz zor ve alsanda okadar iyi birşey alamazsın

Puffin
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar 5 yıl önce bi sistem topladım Anakart B450M PRO - M2 (MS-7B84) 2 yıl öncesinde Bios güncellemiştim
şuan 3 yıl oldu hiç ellemedim bişey olur die kasa bozulmasın diye sizce güncellersem daha iyi olurmu ? güncellerken elektirik giderse kasa tekrar çalışırmı ?
Öneri tavsiyelerinizi bekliyorum bide işlemci ryzen 5 1600 1 nesil ilerde işlemci güçlendirmek istiyorum öneriniz nedir işlemci konusunda anakart için şimdiden teşekkürler.!
kanka bu zamana kadar iyi gelmişsin güncelle hiçbişey olmaz aksine cok iyi olur

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
yt ye anakart modelini yazarsan bios update ile ilgili videolar çıkıyor ordan bakarak yaparsan sorun çıkmaz

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
valla kardo numaramı verim görüntülü ara dicem de anca öyle yani acık sistem olsa anydeskten hallederdik :)
benim anakart kanka türküyeden değil ben çinden sipariş etmiştim garip bi markası var zaten bulana kadar canım çıkmıştı

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
biosu güncellerken elektiriğin giderse veya bilgisayar kapanırsa anakartını servise göndermek zorunda kalırsın çok önemli değilse güncelleme.
teşekkürler dostum bilgi için
Post automatically merged:

kanka cok basit istersen dmden link atim youtube linki
sağol bro elektirik çekiniyom bu aralar bölge çok elektirik gidiyo ondan güncellemiyim bişey olursa başım ağrımasın
Post automatically merged:

tşkler

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
dostum eğer güncellenirken elektrik giderse pc gider fakat güncellersen tabiki pc daha optimize çalışır tercih senin riskli biraz ama istersen git bir bilgisayarcıya harici güç kaynağıyla falan atarlar sorun olmaz

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
dostum eğer güncellenirken elektrik giderse pc gider fakat güncellersen tabiki pc daha optimize çalışır tercih senin riskli biraz ama istersen git bir bilgisayarcıya harici güç kaynağıyla falan atarlar sorun olmaz
elektirik giderse zaten sıfırdan formatlaması gerekir :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...