abi hayırlı olsun tebriklerBir süre önce bazı kişilere kızıp forumu salmıştım, normalde dönmeyi düşünmezdim ama gece 10'da baba olacağımı öğrendimBunun haberini de burada bulunan tanıdığım iyi dostlarıma haber vereyim dedim. Umarım herkes bir gün böyle bir mutluluk yaşar, İyi forumlar dilerim
![]()
Bir süre önce bazı kişilere kızıp forumu salmıştım, normalde dönmeyi düşünmezdim ama gece 10'da baba olacağımı öğrendimBunun haberini de burada bulunan tanıdığım iyi dostlarıma haber vereyim dedim. Umarım herkes bir gün böyle bir mutluluk yaşar, İyi forumlar dilerim
[/QUOT
Hayirli olsun dostum Allah anali babali buyutsunBir süre önce bazı kişilere kızıp forumu salmıştım, normalde dönmeyi düşünmezdim ama gece 10'da baba olacağımı öğrendimBunun haberini de burada bulunan tanıdığım iyi dostlarıma haber vereyim dedim. Umarım herkes bir gün böyle bir mutluluk yaşar, İyi forumlar dilerim
![]()
Erkek, adı da Koray.ERKEK Mİ - KIZ MI
Hayırlı olsun ismin yanına Buğra da eklerseniz çok güzel olur bence hem sünnetir 2 isim hem de Koray(canlı, hareketli) Buğra(dürüst,erdemli) yakışıyor.Canlı, hareketli.
allah bağışlasın tebrik ederimBir süre önce bazı kişilere kızıp forumu salmıştım, normalde dönmeyi düşünmezdim ama gece 10'da baba olacağımı öğrendimBunun haberini de burada bulunan tanıdığım iyi dostlarıma haber vereyim dedim. Umarım herkes bir gün böyle bir mutluluk yaşar, İyi forumlar dilerim
![]()