Babam Çok Cahil Ve Sürekli Bana Hakaret Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Selam, Arkadaşlar 17 Yaşında Üniversite Sınavına giricek bir öğrenciyim Babam olsada artık kendinden bana nefret ettirdi bir an önce ya bu evden gitmesini yada benim kendim gitmemi istiyorum fakat param ve gelirim olmadığından dolayı bu lanet şey çukurunda yaşamak zorunda kalıyorum 17 Yaşında kendimce spora giden kalıplı bir çocuguyum genelde bana vuramıyor gücü yetmiyor çünkü bazen gözümü döndürüyor cidden delik deşik edesim geliyor onada sesimi yükseltince oda susuyor azda olsa kendi kendine konuşuyor benim yüzüme konuşmaktansa gençler benim kardeşim var 16 yaşında onla ne böyle konuşur ne hakaret eder adeta kendisini tövbe haşa ilah gibi görür ne isterse yapar her şeyi yapar bana gelince hakaretler olsun küfürler olsun herşeyi eline ne geçerse der 1 yıl sonra Hakaretten dava açmayı düşünüyorum inşallah adam gelmiş bana bir kere kitap açıp baktınmı vs. vs diyor adamın yüzüne diyorumki Okumuyacağım oyun oynamayı seviyorum kazanırsam parayı oyundan kazanırım dediğim halde hala tekrarlıyor aynı cümleyi kelimeyi bıktım artık oyun oynuyorum çünkü boş saçma sebeplerden dolayı Kavga ediyorlar aile içinde sonra gelip bana patlıyor cahil olduğu halde gelmiş bana öğretmeye çalışıyor ya adam kendimi savunmama izin vermiyor hani among'us da olur ya konuşamassın aynı öyle birşey anlatıcam yok o çok iyi biliyor yok bu böyle bıktım arkadaşlar ne yapmam gerekiyor nası davranmalıyım yüzünü dahi görmek istemiyorum artık kahve'ye falan gidiyor gece geliyor fakat arada bir akşamda geliyor sinirimi oynatıyor yüzünü görünce bile tiksiniyorum artık

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
ah be kardeşim ne aileler, hayatlar var çok üzücü... reşitliğine kadar sabret dayanamıyorsan bir yurda yerleş :'(

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kaç senedir aynı evdesiniz artık huyunu ezberlemiş olman gerekiyor. Sürekli Kaçın Üniye odaklan zaten üniye gidince kurtulacaksın daha sonra hem okur hem çalışırsın her ne olursa olsun o senin baban lafı varya çok doğru bir laf bunu unutma kardeşim :) kendine iyi bak tek üzülen kendini yıpratan taraf sen olursun :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk çok gencsin babana ben okumıyacam dediğin için olabilir bu durum zannediyorumki sende burnun dikinde hareket ediyorsun bir gün inşallah oyundan para kazandığın zaman babanı cek kenara sakin sakin anlat baba de bak bu kazandığım para artık sizin cağınız yok yeni bir cağdayız şuan bu şekilde para kazanıp ev gecindirenler var de ama sen para kazanana kadar baban bunu yapmakta haklı ki baban sen oku diye kim bilir iş yerinde nasıl bir mobikle karşılaşıyor ve yüzüne ben okumam deyip oyun oynaman benim oğlumda olsan beni sinirlendirir di ama agrasifliği kesip arada olsun bi kitap açıp çalışıyo gibi yapmakta bir kaç buzu eriteceğini düşünüyorum knk ama anlatmana göre benim anladığım hata sende kusura bakma

⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Baban iyi bir yerlere gelmeni ister, bir oyuna takılıp kalmanı istemez. Hem rahat bi hayat istiyorsan, bu sene üniversite sınavına girmeyi dene, az da olsa çalış 2 senelikte olsa da olur, gidersen şehir dışına kendi imkanlarınla geçinirsin. Kendi ayaklarının üzerin de durmaya çalış. Bu hayatta kimseye muhtaç olmamaya çalış dostum. Geleceğin de başarılar.

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
Dostum üni ye hazırlan seni motive edici şeyler izle vs. kazandıktan sonra da hakkın olanı alırsın önemli olan 1 sene çalışmak geç değil :)

Yaptıklarım yapacaklarımın yanında kalır azami ey
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Dostum, baban oyunlardan veya başka bir şekilde para kazanma yöntemini bilmiyor heralde.
Eğer güzel bir gelir edebilirsen ayrı eve çıkabilirsin bana da oluyor.
Ben başka bir eve kesin çıkacağım tek çözüm bu.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Baba olunca anlarsın.Senin yaşındayken bendede aynı kafa vardı.Bayramlarda el öpecek kimse olmadıgında anlıyorsun.Babana sahip çık

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kanka ne babalar var oğlunu her gün döven karısına zulüm eden baban sadece senin ders çalışmanı gelecekte iyi bir meslekte olmanı istiyor ve seni bu konuda zorluyor bir gün gelecek keşke babamı dinleseydim diyeceksin hayat pc başında geçmez bunu unutma.

Yalnızlığım Anlatır Beni
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ah bu dostum ya Allah Kolaylık Versin Ama Daha Kötü Bile Aileler var yeni doğan çoçuğunu vuruyolar ya yanaklarına sert of of Rabbim ıslah etsin sizi

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Kardeşim iyi de kötü de olsan o adam senin baban. Onu idare etmen lazım yapacak bir şey yok. Umarım hakkında hayırlısı olur.

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Üni ye kadar sabret bence, benim ailemde aynı durumdaydı boşandılar şimdi.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kendinizi geçindirecek bir gelire sahip olma süreci uzun sürmeyecektir, eğer kendinizi rahat hissetmiyorsanız ailenizle yaşamaya başlayın çünkü yakında yalnız ve mutlu yaşayacaksınız.

Son düzenleme:
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Baban senin kötülüğünü istemiyor iyi bir insan olmanı okumanı kendi ayaklarının üstünde durmanı istiyor böyle düşünmeni ergenlik dönemi sebep oluyor halbuki babalar kötülüğümüzü istemezler

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Cevap verme takma hala devam ederse Hafiften yüksel çokyüzvermişsin sinirlenince sana patlıyor bazen bazı şeylere isyan et o senin oyununa karışıyorsa sende onun kahveye gitmesine karış. Baktın seni saldı sende onu sal seni linçleyip yargılıyorsa sende onu yargıla bir açıgını bul mahçup et.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Why will not u just call for help to the police or something?

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Gençsin, profesyonelsin, ileride pek çok şeyi anlayacaksın ve bir gün baba olacaksın, sonra sadece sebebini anlayacaksın

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ben olsam sağlam bi dayak at derdim. Şaka şaka dostum üniversite sınavına odaklanıp derslerine çalış. Mesleğini eline alınca da evini tutar istediğini yaparsın.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum her ne olursa olsun hiç bir baba evladının kötülüğünü istemez senin daha bilinçli olmanı istiyor
Bırak sen sınavına çalış
Okulunu oku bitir işini eline aldın mı tamam

Ben olsam hiç kafama takmam biraz sabret okulunu bitir yolunu kendin çiz

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
I am so sorry that this is happening to you brother i understand a father sometimes need to discipline a child but abusing is never ok dont worry what u need to do is try finding a job and start saving up money save enough money where u can rent your own room or maybe find a room mate that u can tag along with dont do anything and just deal with it for now because he is ur father and u cant put ur hand on him some families can be very ruthless and hit their child that is illegal. a father should never abuse their children i will pray for you and i hope you fin a way out of this

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...