Selam, Arkadaşlar 17 Yaşında Üniversite Sınavına giricek bir öğrenciyim Babam olsada artık kendinden bana nefret ettirdi bir an önce ya bu evden gitmesini yada benim kendim gitmemi istiyorum fakat param ve gelirim olmadığından dolayı bu lanet şey çukurunda yaşamak zorunda kalıyorum 17 Yaşında kendimce spora giden kalıplı bir çocuguyum genelde bana vuramıyor gücü yetmiyor çünkü bazen gözümü döndürüyor cidden delik deşik edesim geliyor onada sesimi yükseltince oda susuyor azda olsa kendi kendine konuşuyor benim yüzüme konuşmaktansa gençler benim kardeşim var 16 yaşında onla ne böyle konuşur ne hakaret eder adeta kendisini tövbe haşa ilah gibi görür ne isterse yapar her şeyi yapar bana gelince hakaretler olsun küfürler olsun herşeyi eline ne geçerse der 1 yıl sonra Hakaretten dava açmayı düşünüyorum inşallah adam gelmiş bana bir kere kitap açıp baktınmı vs. vs diyor adamın yüzüne diyorumki Okumuyacağım oyun oynamayı seviyorum kazanırsam parayı oyundan kazanırım dediğim halde hala tekrarlıyor aynı cümleyi kelimeyi bıktım artık oyun oynuyorum çünkü boş saçma sebeplerden dolayı Kavga ediyorlar aile içinde sonra gelip bana patlıyor cahil olduğu halde gelmiş bana öğretmeye çalışıyor ya adam kendimi savunmama izin vermiyor hani among'us da olur ya konuşamassın aynı öyle birşey anlatıcam yok o çok iyi biliyor yok bu böyle bıktım arkadaşlar ne yapmam gerekiyor nası davranmalıyım yüzünü dahi görmek istemiyorum artık kahve'ye falan gidiyor gece geliyor fakat arada bir akşamda geliyor sinirimi oynatıyor yüzünü görünce bile tiksiniyorum artık