Babam gırtlak kanseri ve ameliyat olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Babam gırtlak kanseri, daha 20 gündür teşhis koyuldu. Babam tedavi olmak için Gürcistan'a gitti. 2'nci evre, radioterapi ve kemoterapiye başlıyor. Yarından radioterapi iyi sonuç vermezse ameliyat olacak. Böyle bir duruma düşmek çok kötü, her gece odama geçip gizli gizli ağlıyorum. Tüm olanları buraya neden yazdığımı bile bilmiyorum. Babamın kanser olduğu bilinenden sonra kimse kapımızı bile çalmadı. En yakın arkadaşları, akrabalar falan kimse, kendinizden ve ailenizden başka hiç kimseyi önemsemeyin. Hiç kimse sizi önemsemiyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocam Çok Geçmiş Olsun Okurken Yutkunamadım Gerçekten Çok Kötü Birşey İnşallah Yakın Zamanda İyleşir Babanız.

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Allah yardımcınız olsun dostum.. inşallah her şey iyiye döner. Şimdilik ne desek bomboş ama kendini kaybetmemeni dilerim.. :(

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
geçmiş olsun knk inşallah bir an once iyileşir kendini asla bozuntuya verme her zman dimdik ayakta olmanı öneriyorum babana birşey olsa bile o iyi bir yere gidecek emin ol tekrardan geçmiş olsun.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Çok geçmiş olsun Benim babamda Akciğer kanseriydi ve metastas yapmıştı hemen hemen anlıyorum durumunu. Allah yardımcınız olsun umalım ki sağlıklı bir şekilde atlatsın ve eski sağlığına kavuşsun.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Kardeşim çok geçmiş olsun neyseki 2. Seviye moral çok önemli aile çok önemli

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
dostum allah yardımıcınız olsun inşallah baban için dua edeceğim ancak yakın çevrene çok sinir oldum insanın böyle gününde böyle zor anında nasıl yalnız bırakabilirler hiç etik değil

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
çok gemiş olsun kardeşim acil şifalar versin allah

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Evet , her gün birlikte yediği , içtiği en yakın arkadaşları bile durumu nasıl diye sormuyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Geçmiş olsun dostum umarım tez vakitte baban kemoterapiyi atlatıp kanseri yener. çevrenizden destek gelip gelmemesini de umursamayın vaktinizi babanıza destek olarak harcayın başka şeyleri düşünmeyin

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
Şuan için kilitli bir kutu gibisin kim ne derse eminim sağlıklı algılayamazsın benim babamda kanser tedavisi görmüştü o yüzden seni anlayabiliyorum.
Bu süreçte güçlü olmalısın şuan babana sadece destek olman gerekiyor ne zaman istersen elbette sana manevi olarak destek olabilirim çaresiz olduğunu asla düşünmeni istemem asla. kötü olayların arkasından kesinlikle güzel birşeyler yaşanabilir bunu unutma. Çok geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
cok gecmiş olsun allah en kısa sürede sağlığına kavuşmayı nasip etsin

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
öncelikle geçmiş olsun kardeşim 2.evde şansınız yüksek umarım sağlıklı bir hayatı olur. Evet aile dışında hiçkimse değerli değildir bu gözle bak

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Birader sıkıntı etme yaşaması garanti gibi bişey o seviyede. birde gırtlak kanseri yani ölüm oranı eeen dusuk olanlardan.

ʟᴡᴇᴢʏ ᴛᴇɴᴅᴏᴜ
Uzman Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Çok geçmiş olsun dostum benimde annem kanserdi kurtuldu umarım senin babanda kurtulur kanka.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Allah yardımcınız olsun. 🙏 İnsanlar böyledir işte. Sürekli yanınızda olacaklarını belirtirler fakat en kötü bir olayda ya da yaşanan olumsuzluklarda ne hikmetse onları hiçbir zaman için göremedik. İnsanların iki üç güzel lafına doğrudan kanmamanızı tavsiye eder ve babanıza Allah'tan şifa, sizlere de sabır dilerim.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Allah acil şifalar dilerim dostum. Tez zamanda sağlığına kavuşur elbet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...