Teşşekür ederim babam gürcistanda tedavi oldu çok şükür şimdi durumu iyi sesi falan baya iyileşti.gırtlak kanseri tedavisi mümkün bir hastalıktır. Hiç sorun etmeyin hocam. iyileşir. gönlünüzü ferah tutun.
Senin adına çok sevindim dostum. Aklıma 3 4 kez geldin yazdıklarını görünce içim burkulmuştu 2 3 ay forumda aktif değildin aklımada takılmıştı babanın iyileşmesi beni sevindirdi. Benim babam ağustosda kanserden vefat etmişti. İnsanların sevdikleri yanında olsun gerisi mühim değil gerçekten. Allah kimsenin eksikliğini yaşatmasın bizlere.Teşşekür ederim babam gürcistanda tedavi oldu çok şükür şimdi durumu iyi sesi falan baya iyileşti.
Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet olsun senin gibi duyarlı bir kişi yetişdirdiği için Baban çok iyi biriymiş.Senin adına çok sevindim dostum. Aklıma 3 4 kez geldin yazdıklarını görünce içim burkulmuştu 2 3 ay forumda aktif değildin aklımada takılmıştı babanın iyileşmesi beni sevindirdi. Benim babam ağustosda kanserden vefat etmişti. İnsanların sevdikleri yanında olsun gerisi mühim değil gerçekten. Allah kimsenin eksikliğini yaşatmasın bizlere.