Babam gırtlak kanseri ve ameliyat olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
En büyük düşman yanındaki dost bildiklerin dir çünkü onlar nerden vurucaklarini iyi bilir önemli olan hep buna hazır olmaktır önemseme kardeşim gün gelir onlar sana muhtaç olur

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
gırtlak kanseri tedavisi mümkün bir hastalıktır. Hiç sorun etmeyin hocam. iyileşir. gönlünüzü ferah tutun.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Çok geçmiş olsun, Allah tez vakitte acil şifalar versin.

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Teşşekür ederim babam gürcistanda tedavi oldu çok şükür şimdi durumu iyi sesi falan baya iyileşti.
Senin adına çok sevindim dostum. Aklıma 3 4 kez geldin yazdıklarını görünce içim burkulmuştu 2 3 ay forumda aktif değildin aklımada takılmıştı babanın iyileşmesi beni sevindirdi. Benim babam ağustosda kanserden vefat etmişti. İnsanların sevdikleri yanında olsun gerisi mühim değil gerçekten. Allah kimsenin eksikliğini yaşatmasın bizlere.

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Senin adına çok sevindim dostum. Aklıma 3 4 kez geldin yazdıklarını görünce içim burkulmuştu 2 3 ay forumda aktif değildin aklımada takılmıştı babanın iyileşmesi beni sevindirdi. Benim babam ağustosda kanserden vefat etmişti. İnsanların sevdikleri yanında olsun gerisi mühim değil gerçekten. Allah kimsenin eksikliğini yaşatmasın bizlere.
Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet olsun senin gibi duyarlı bir kişi yetişdirdiği için Baban çok iyi biriymiş.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Gördüğüm kadarıyla babanız iyileşmiş, çok sevindik. Allah'ım bir daha böyle şeyler yaşatmasın, tekrardan geçmiş olsun. Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...