Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
babanı insanlar içinde böyle küçük düşürmen senin asalaklığın zaten üstüne de türkçe konuşmayı ve yazmayı bilmeyen birisin postunu okuduğum kadarıyla seni tanımamama rağmen bir sürü kusurunu gördüm iyi ki de tanımıyorum bence önce kendini düzelt
Benim babam demeye utandığım kişide'de aynı problem var. Sürekli şapırdatıyor ayrıca evde kimseyle düzgün iletişim kuramıyor herşeyi ters anlıyor hemen elini kolunu kaldırıyor. Ailemdekilerin üstüne yürüyor yumruklaşdığımız dahi oluyor. Biz Z kuşağıyız sen dünyaya 150İQ ile gelirken onlar 50İQ ile geldikleri için böyle geri kafalı oluyorlar yapabilceğin birşey yok 18 yaşına gelince çıkart pasaportunu macaristana git güller gibi yaşa ailemi alıp gidicem sanada tavsiye ederim.
Baba kelimesinin ne kadar ağır ve sizin için ne kadar değerli olduğunu kaybettiğiniz an ( Allah hepinizinkilere uzun ve hayurlı ömürler versin ) anlarsınız. Keşke evde olsa da geğirse yada şapırdatsa ama iş işten geçmiştir artık....
Evet yapar fakat şöyle bir şey düşündüğümüz de o kadar yıl sana bakıyor seni besliyor elinden geldiğinden fazlasını yapmaya çalışıyor yeri geliyor kendine yapmıyor da sana yapıyor. Bu dediklerimi düşündüğüm zaman onun hiçbir önemi kalmıyor canı sağ olsun yaparsa yapsın Babalarınız kıymetini Babalarınızın küçük kötü davranışlarını görmezden gelin inanın ki kaybettiğiniz de değere biniyor kaybetmeden değerini bilin.