Bağımlısı olunacak mmorpg önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Evet konu başlıktada belirttiğim gibi cebimden çok paramı almayacak detaylarda boğulmayacağım mmorpg oyun arıyorum oyun free to play yada satın alımlı olabilir ancak aylık olarak ücret ödemek istemiyorum 4 sene world of warcraft oynamış biri olarak hala oynamak isterim ancak para dayanmıyor ağır pay to win olmayan oyunları ön plana çıkarırsanız sevinirim sistemim son model o konuda aklınızda soru kalmasın şimdiden teşekkürler.

Not: Türkçe dil desteğide olursa tadından yenmez

Konuyu yanlış yere açmış olabilir affola

Moderatörün son düzenlenenleri:
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
WOW Oynamış biri olarak türkçe dil desteğine fazla takılmazsan albion online önerebilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Black Desert gibi uzun soluklu bır mmorpg ye baslayabılırsın hocam.
Şu an black deserta başlamış bulunmaktayım henüz 15 levelim henüz hiç bir şey anlamadığımı söylemem gerek umarım zaman içinde anlayacağımdır diye umuyorum
Post automatically merged:

WOW Oynamış biri olarak türkçe dil desteğine fazla takılmazsan albion online önerebilirim.
Evet şimdi inceledim steam üzerinden free to play bir oyun oyun içi içerik nasıl çok pay to win ön plandamı yoksa belli bir miktar ödeme yapmak yeterli geliyor mu?

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Knight Online'ı öneririm zamanında rahat bir 2-3 yılmı gömmüştüm

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Şu an black deserta başlamış bulunmaktayım henüz 15 levelim henüz hiç bir şey anlamadığımı söylemem gerek umarım zaman içinde anlayacağımdır diye umuyorum
Post automatically merged:

Evet şimdi inceledim steam üzerinden free to play bir oyun oyun içi içerik nasıl çok pay to win ön plandamı yoksa belli bir miktar ödeme yapmak yeterli geliyor mu?
pay to win pek yok ama korsan para tradingi olduğu için öldürdüğün adamın 1 dk sonra yanında bitip aynı kitle seni kesmesi canını sıkabilir...

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Sana Black Desert'i önerebilirim fakat biraz p2w ama oyun içi sizi rahatsız etmeyecek şekilde.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Metin2 pvp serverler sarıyor

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Zamanında bende mmorpg ararken karşılaştığım gerçekten bu türe göre iyi ve oyuncu sayısı fazla olan black desert online diyebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...