Onaylı Üye
Şu an black deserta başlamış bulunmaktayım henüz 15 levelim henüz hiç bir şey anlamadığımı söylemem gerek umarım zaman içinde anlayacağımdır diye umuyorumBlack Desert gibi uzun soluklu bır mmorpg ye baslayabılırsın hocam.
Evet şimdi inceledim steam üzerinden free to play bir oyun oyun içi içerik nasıl çok pay to win ön plandamı yoksa belli bir miktar ödeme yapmak yeterli geliyor mu?WOW Oynamış biri olarak türkçe dil desteğine fazla takılmazsan albion online önerebilirim.
Pay to win ne durumdadır hocam zorluk konusunda sıkıntı yaşayacağımı zannetmiyorum wowdan sonraAlbion online zordur bağımlılık yapar ve sinir krizi geçirtir
Aman hocam ne yaptın ona paramı dayanırKnight Online'ı öneririm zamanında rahat bir 2-3 yılmı gömmüştüm
pay to win pek yok ama korsan para tradingi olduğu için öldürdüğün adamın 1 dk sonra yanında bitip aynı kitle seni kesmesi canını sıkabilir...Şu an black deserta başlamış bulunmaktayım henüz 15 levelim henüz hiç bir şey anlamadığımı söylemem gerek umarım zaman içinde anlayacağımdır diye umuyorum
Post automatically merged:
Evet şimdi inceledim steam üzerinden free to play bir oyun oyun içi içerik nasıl çok pay to win ön plandamı yoksa belli bir miktar ödeme yapmak yeterli geliyor mu?
hocam onun konuyla pek alakası yok moba oyuna giriyor odota 2, bu oyun bugüne kadar hala bağımlılık yapıyor
yapmaaa atma o zehirli okuaga metin 2 xd
paw to win durumu gibi bir durum yok hocam 0'dırPay to win ne durumdadır hocam zorluk konusunda sıkıntı yaşayacağımı zannetmiyorum wowdan sonra
Hocam bu saatden sonra metin2 oynanmaz ya oyniyacaksan pvp serverları oynarsın. tr oynanmaz.aga metin 2 xd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?