Bağlı Olunan WIFI Şifresini Öğrenme PC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Selamlar bugün bilgisayarda bağlı olduğunuz wifi şifresini nasıl en kısa yoldan öğrenirsiniz bunu anlatıcam. Öncelikle kısaca kullanış amacından bahsedeyim örneğin herhangi bir mekana, misafirliğe gittiğiniz zaman bazen şifreyi öğrenemeyebiliyorsunuz vermek istemiyorlar vs. bu gibi durumlarda kullanabilirsiniz. Çok kolay bir şekilde yapılıyor zaten.

:yazı:

1-Başlat-Çalıştır bölümüne CMD yazıyoruz yönetici olarak çalıştırıyoruz.
2-Komut satırına bu kodu; "netsh wlan show profiles" yapıştırıyoruz. Tırnak işareti dahil olmayacak şekilde tabiki.
3-Daha sonra size kayıtlı olan ağ profilleri gelicektir. User profiles kısmında hepsini görebilirsiniz. Şimdi de komut satırına şu komutu yapıştırıyoruz; "netsh wlan show profile name=ProfileName key=clear"
4-Karşınıza gelen yazılarda security settings in altında key content kısmında wifi ağınızın şifresini görebilirsiniz.

İyi forumlar dilerim​

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
There is no wireless interface on the system.

Bᴀꜱᴛığıɴ ʏᴇʀʟᴇʀɪ ᴛᴏᴘʀᴀᴋ ᴅɪʏᴇʀᴇᴋ ɢᴇçᴍᴇ ᴛᴀɴı
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka bu biraz uzun hali olmuş gibi :) Wifi ye tıklayıp bağlı olduğun wifi ye sağ tıklayıp özelliklerden görebilirsin. Yine de uğraştığın için eline sağlık.

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bunu bağlı olmadığımız yerlerde mesela kafeye gidip ordamı yazıyoruz

Dostum mesela misafirlikte ya da başka birinin evinde wifi şifresini istediysen ve vermedilerse kendin bu şekilde bulabilirsin. Aynı şekilde yan komşunun internetine falan tek bir sefer bağlanman yeter bu komutla şifreye ulaşabilirsin. Farklı yollar da var tabi bu da farklı bir yöntem

ɪ ᴀᴍ ᴛʜᴇ ʀᴜᴛʜʟᴇss ᴄᴏᴅᴇʀ ᴏғ ᴛʜᴇ ᴘᴀᴛʜᴇᴛɪᴄ ᴠɪʀᴛᴜᴀʟ
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Yararlı konu ama zaten arşivimde mevcut teşekkürler

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bu taktik hoşuma gitti deneyeceğim kaydettim konuyu sağol

Sevgiler Saygılar
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
eline sağlık yararli bilgi oldu şimdi komşular düşünsün :))

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
wifi tıkla üzerine gel şifreyi göster de direk gösteiriyor zaten

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Ağ ve Paylaşım Merkezi adresinden bağlı olunan wifi ye tıklayıp çıkan pencereden kablosuz özellikleri penceresini açıp güvenlik sekmesine tıklamak daha kolay gibi bence

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ne işe yaricak bilmiyorum ama denicem.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
pc de wifi simgesine tıklayıp sağ tık özelikler ve şifreyi göster butonu olacaktır ona tıklayıp şifreyi görebilirsiniz umarım yardımcı olabilmişimdir

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
hocam ellerine emeğine sağlık win 7 de daha kolaydı win 10 da o kadar kolay değil

xSıfır
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
sağ ol güzel bilgi ama farklı yöntemler de var mesela arama kısmına ağ bağlantılarını görüntüle yazıp tıklayın sonra wifi ye çift tıklayın kablosuz özellikleri deyin ve güneliğe basın şifreyi görüceksiniz

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kanka bu biraz uzun hali olmuş gibi :) Wifi ye tıklayıp bağlı olduğun wifi ye sağ tıklayıp özelliklerden görebilirsin. Yine de uğraştığın için eline sağlık.
Bazı internetler de olmuyor diye biliyorum ben onu gene de bilgilendirme için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...