Ben o konuda tecrübelendim, herkesin böyle bir şeye ihtiyacı varSen o parayı nasıl olsa geri vericenO parayı aldınya yine alırım diyerek bir o kadar kaybetçen 5 k yı 35k yaptım.Sonra 35k ile napcam diyip daha büyük oynayıp daha çok kazanayım diye 0 çektim. Haberlerde 1m kaybedenler çıkıp ağlıyor.
herkese kantinden hamburger ısmarlamadıysan ayıp etmişsinlise zamanlarında 100 lira falan asgari ücret 800 civariydi başkada yok
Arkadaşla ortak yapmıştık parayı bölüştük ısmarlamadık malesefherkese kantinden hamburger ısmarlamadıysan ayıp etmişsin
aslında 120de durmayı bilseydin kolay para diye bir şey olduğunu savunacaktın bugünGeçen sene aralık ayında Total de 1 ay içinde 120bin lira aldıydım ama maalesef ki bu paranın çoğu geri gitti bir bağımlılık olduğu için bıraktım uzun bir süredir oynamıyorum her gün oynardım şimdi ise 2 ayda 1 oynuyorum. En iyisi oynamamak arkadaşlar kolay para diye bir şey yok.
45 oran inanılmaz bir oranbakalım 3 4 gün sonra 10k atıcam siteye kazanırsam yazacam ama şu ana kadarki en büyük kazancım 100 lira ile 4500 yapmıştım
ben günde ortalama 2-3 k kazanıp yarısını çekip harcıyorum. Rolling yapıp harcayınca pişman olmuyorsun200 TL ye 10k vurmuştum bi kere ama fazlasını vermişimdir uzak durun kardo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?