Ben o konuda tecrübelendim, herkesin böyle bir şeye ihtiyacı varSen o parayı nasıl olsa geri vericenO parayı aldınya yine alırım diyerek bir o kadar kaybetçen
5 k yı 35k yaptım.Sonra 35k ile napcam diyip daha büyük oynayıp daha çok kazanayım diye 0 çektim. Haberlerde 1m kaybedenler çıkıp ağlıyor.
herkese kantinden hamburger ısmarlamadıysan ayıp etmişsinlise zamanlarında 100 lira falan asgari ücret 800 civariydi başkada yok![]()
Arkadaşla ortak yapmıştık parayı bölüştük ısmarlamadık malesefherkese kantinden hamburger ısmarlamadıysan ayıp etmişsin![]()
aslında 120de durmayı bilseydin kolay para diye bir şey olduğunu savunacaktın bugünGeçen sene aralık ayında Total de 1 ay içinde 120bin lira aldıydım ama maalesef ki bu paranın çoğu geri gitti bir bağımlılık olduğu için bıraktım uzun bir süredir oynamıyorum her gün oynardım şimdi ise 2 ayda 1 oynuyorum. En iyisi oynamamak arkadaşlar kolay para diye bir şey yok.
45 oran inanılmaz bir oranbakalım 3 4 gün sonra 10k atıcam siteye kazanırsam yazacam ama şu ana kadarki en büyük kazancım 100 lira ile 4500 yapmıştım
ben günde ortalama 2-3 k kazanıp yarısını çekip harcıyorum. Rolling yapıp harcayınca pişman olmuyorsun200 TL ye 10k vurmuştum bi kere ama fazlasını vermişimdir uzak durun kardo