Bajaj dominar 250d modifiye önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kuştepede oturan fakat keko olmayan nadir insan
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir hafta önce bajaj dominar 250d siparişi verdim diğer ayın ortasına doğru gelecek fakat modifiye yapmak istiyorum tek sıkıntım motorlarla ilgili hiçbir şey bilmemem hatta motor ehliyetim bile yok tamamiyle alır köşeye koyarım kafasıyla aldım bütçemin bir kısmını borsa, altın diğer kısmını bu tarz şeylere harcıyorum ama almışken güzel bir modifiye yapmak istiyorum özellikle motorun zincir kısmının kapalı olmasını istiyorum bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
x5_1072154715a0g.jpg

Lütfen motor bilgisi olan arkadaşlar yorum yazsın

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum ilk önce koruma takozu taktırmakla başlayabilirsin. her motorun kendine has sticker tasarımları var hazır onları alıp yapıştırabilirsin ayrıyetten kendin kaplama yaptırabilirsin bir de universal stickerlar var onlara da göz atabilirsin. sinyalleri kayar led sinyal yapabilirsin. parkların ampullerini değiştirerek farklı renk ampul takabilirsin aynısı far için de geçerli. rüzgarlık takabilirsin. sakal kısmını değiştirebilirsin. radyatör kısmına koruma takıyorlar ona bi bakabilirsin. çanta falan da takabilirsin. manetleri, elcikleri ve aynaları değiştirebilirsin. manet korumalar var mesela. depo üstü stickerlar var. jant şeridi stickerları var. incik boncuk yapılcak çok şey var sana tavsiyem mağazarlardan motorun marka modelini girip satılan ürünlere bakarak karar vermen.
Post automatically merged:

hayırlı olsun bu arada. köşeden çıkarıp bi süreyim dersen Allah tekerine taş değdirmesin ekipmansız da binme lütfen!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...