ban dalgası gelmeden önce hesabımı sc ile kasıyordum zaten 0 dan 270 lvl a kadar kastım hala ban yemedimban dalgası olmasa bile zaten atıyor yani istediğin kadar bekleyebilirsin yine atmaya devam edecektir
nasıl başardın bunu yani hangi herolarla oynadın neleri kapattın anlatır mısın rica etsem ?ban dalgası gelmeden önce hesabımı sc ile kasıyordum zaten 0 dan 270 lvl a kadar kastım hala ban yemedim
Tahminimce lazysharp kullanıyordun. Windsharp geldikten sonra çok hızlı ban atmaya başladı normal önceden bende kasmıştım.ban dalgası gelmeden önce hesabımı sc ile kasıyordum zaten 0 dan 270 lvl a kadar kastım hala ban yemedim
lazy sharpla başladım wind sharpta kullandımTahminimce lazysharp kullanıyordun. Windsharp geldikten sonra çok hızlı ban atmaya başladı normal önceden bende kasmıştım.
hicbir zaman evade kullanmadım hiledeki skin changer felanda kullanmadım genel olarak yasuo oynadım kendime göre config ayarladım ve haftada 1 - 2 defa hesaba para yatırdımnasıl başardın bunu yani hangi herolarla oynadın neleri kapattın anlatır mısın rica etsem ?
Ewt ban var halen riskliŞu anda hala yasak olması lazım bende kullanıyodum 2 üç maç attım ban yedim sildim dün
kanki senin dedin olayı ben eskiden de günümüzde de yaptım ama yine de ban yedim kolayca sende nasıl işe yarıyor lahicbir zaman evade kullanmadım hiledeki skin changer felanda kullanmadım genel olarak yasuo oynadım kendime göre config ayarladım ve haftada 1 - 2 defa hesaba para yatırdım