ban devam ediyormu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Evade açıp açmamayla bir alakası yok ban olayının bunu bir belirteyim de ayrıca ban yok son yamadan itibaren

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
5 maçtır oynuyorum hala ban yemedim

당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ban wave geçti hocam. fazla belli etmezsen eğer bir sıkıntı yaşamazsın.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
30 maçtır oynadım hemen hemen bi sorun sıkıntı yaratmadı ama banlanabilir sonucta 3.part yazılım kulanıyoruz.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
arkadaşlar waweden ban yeme seebiniz ya lolskin yada zoom kısmını kullanmış olmanızdır ben ikisinide kullanmadıüım için waweden ban yemedim evadeyi de only cc yaparsanız ve tflerde kaparsanız sıkıntı kalmaz ayrıca scyi çok belli eden herolar önermem samira nilah vs bunlar belli etmiyor ve güçlüler orman için karthus top lane için jax mide orianna supporta senna öneririm bu çarlarla 2 günde master a kastım lig atlamak çok basit config isteyen olursa yorumun altına yeni bir konuda config paylaşırım şimdiden teşekkürler
Hocam sc işinde yeniyim gonfig dosyası paylaşırsanız hazır ayar olucak dimi ben sadece sizin verdiğiniz configi indirip kullanacağım

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ben yedim dikkatli ol derim

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
ban dalgası bitti kanka ama belli ederek oyanrsan skıntı olur rapor edeler cogalır ozaman incelemeye alınırsın hesapın ceza yer

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
arkadaşlar waweden ban yeme seebiniz ya lolskin yada zoom kısmını kullanmış olmanızdır ben ikisinide kullanmadıüım için waweden ban yemedim evadeyi de only cc yaparsanız ve tflerde kaparsanız sıkıntı kalmaz ayrıca scyi çok belli eden herolar önermem samira nilah vs bunlar belli etmiyor ve güçlüler orman için karthus top lane için jax mide orianna supporta senna öneririm bu çarlarla 2 günde master a kastım lig atlamak çok basit config isteyen olursa yorumun altına yeni bir konuda config paylaşırım şimdiden teşekkürler
dc var mı kanka birlikte master kasalım

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam ip ni deyiştirebiliyorsun ana kartına da atsa deyiştirebilirsin ben valo da yemiştim tek yaptığım internet ip mi deyiştirmem idi ama o hesapta süre banı yemişsen o hesap üzerinden giriş yapamazsın

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ben yemiyorum ama yiyen var

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ban devam etmiyor tamamen geçmedi ama azaldı banwave yok gibi bir şey rahatça gir oyna kanka

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Son 2 gündür oynuyorum westte dereceli. Eğer report edilirsen yersin. Report edilmeden legit bir şekilde oynarsan sıkıntı yok

Banlı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
repe bağlı banwawe şuan için durdu gibi bişey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...