hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Seni izledikleri anda sürekli sağa sola bak, çıktıklarında ise bam güm bam ben öyle yapıyordum eskiden.
não esqueça de sorrirEu esqueci de colocar um sorriso![]()
profilindeki kızdan etkilenmiş olabilirim bilinç altıma sübniminal mesaj verdi galibabu kanata nerden vardın bro![]()
memoryhackers kullanıyoruz iyi hile değilmiLegit oynarsan abartmassan ve hilen gerçekten iyi bir hileyse ban yeme olasılığın 0a yakın
Kanka iyinin de iyisi ben şuana kadar full hileli oynadım kullanabildiğim oyunlarda iyi yani ben şunu demek istemiştim hani bu csde falan paralı hileler var ya onlardan kullanıyordum zamanında bazısı direk VAC yediriyor o bakımdan ama memory kullanıyorsan kolay kolay ban yemessin kanka.memoryhackers kullanıyoruz iyi hile değilmi
pubg mobile de hız hilesimi var brospped demek hız hilesi kardeşim
Düşük ihtimalşimdi kankalar hile kullanıyorum ama çok temiz oynadım hiç belli etmedim 4-5 leş aldım yine de taç yada as olduğumda ban yer miyim ?
benim asım hile yapıyorum ban yemedim hiçşimdi kankalar hile kullanıyorum ama çok temiz oynadım hiç belli etmedim 4-5 leş aldım yine de taç yada as olduğumda ban yer miyim ?