- Yasaklandı
-
Banlı Üye
başka bir cihaz derken ne demek istiyorsun anlamadım emulatördeki model ayarınımı değiştir diyorsunkanka oyundan çık gir bide öyle bak belki düzelir başka bi cihazdan dene ondada öylemi
telefondan dene mesela aynı gözükcek mibaşka bir cihaz derken ne demek istiyorsun anlamadım emulatördeki model ayarınımı değiştir diyorsun
ama telefondan oynamıyorumki pc üzerinden emulatörden oynuyorum telefonumda pubg yüklü değiltelefondan dene mesela aynı gözükcek mi
kendin diyorsun hile ile oynarken oldu diye.hile ile oynarken 10 yıl ban yedim fakat ban sebebine geldiğimde gördüğünüz üzre hiçbir açıklama yazmıyor açıklama alanı bomboş görünüyor banlanmanın sebebi ne olabilirki açıklama yapma gereği duymamış olabilirler hesabı yeni açmıştım 3 veya 4 maç sonra aniden yasaklandı
bunun sistemsel bir ban olduğunu düşünüyorum çünkü hesap yeniydi ve sadece 3 4 maç sürdü rapordan felan banlanmış olmam mümkün değil imkansız sıfır hesabı kaç kişi bildirmiş olabilirki hem yeni açılmış bir hesap bukadar kısa sürede asla banlanamazkendin diyorsun hile ile oynarken oldu diye.
Büyük ihtimal doldurmayı unuttular. cok merak ettiysen desteklerine yazıp öğrenebilirsin.
bence de öyledir yoksa yeni hesaba hemen ban atmazlar takibe almışlardırbunun sistemsel bir ban olduğunu düşünüyorum çünkü hesap yeniydi ve sadece 3 4 maç sürdü rapordan felan banlanmış olmam mümkün değil imkansız sıfır hesabı kaç kişi bildirmiş olabilirki hem yeni açılmış bir hesap bukadar kısa sürede asla banlanamaz
Kendin de dediğin için hile kullandığını onlarda sen biliyorsun diye doldurma gereği duymamışlardır yada direk tespit edip oto ban atmıştır sistemhile ile oynarken 10 yıl ban yedim fakat ban sebebine geldiğimde gördüğünüz üzre hiçbir açıklama yazmıyor açıklama alanı bomboş görünüyor banlanmanın sebebi ne olabilirki açıklama yapma gereği duymamış olabilirler hesabı yeni açmıştım 3 veya 4 maç sonra aniden yasaklandı
normalde oyun kodunu veya verisini değiştirmek felan yazardıKendin de dediğin için hile kullandığını onlarda sen biliyorsun diye doldurma gereği duymamışlardır yada direk tespit edip oto ban atmıştır sistem
banlandıki artık ne yaparsam yapayım gitti o hesap yenisini açıcaz artık zaten hesap yeni açtığımdan benim için değersizdiçık gir yap hesaba bence bug olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?