ban sebebinde hiçbirşey yazmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donator
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Mail at beni fazla rapor sebebinden banlamışlardı mail attım açtılar benede bişey yazmıyordu

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ben de lolde yaşadım bu durumu, desteğe yazınca sana açıklıyoılar. Hiç uğraşma

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hile ile oynarken 10 yıl ban yedim fakat ban sebebine geldiğimde gördüğünüz üzre hiçbir açıklama yazmıyor açıklama alanı bomboş görünüyor banlanmanın sebebi ne olabilirki açıklama yapma gereği duymamış olabilirler hesabı yeni açmıştım 3 veya 4 maç sonra aniden yasaklandı
knk emılatorde oyle oluo bazen buga gırebılıo

Üye
3 HİZMET YILI
hile ile oynarken 10 yıl ban yedim fakat ban sebebine geldiğimde gördüğünüz üzre hiçbir açıklama yazmıyor açıklama alanı bomboş görünüyor banlanmanın sebebi ne olabilirki açıklama yapma gereği duymamış olabilirler hesabı yeni açmıştım 3 veya 4 maç sonra aniden yasaklandı
hangi oyun
Kendin de dediğin için hile kullandığını onlarda sen biliyorsun diye doldurma gereği duymamışlardır yada direk tespit edip oto ban atmıştır sistem :D
hangi oyun

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Madem hesap yeniyse uğraşmana değmez kanka yeni hesap aç bak keyfine bence :)

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
2 3 kere aç apa yap veya sil yükle oluyo bendede olmuştu

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
fazla belli ederek oynadıysan hileyi ondan olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
birden çok kişi rapor edince sistem otomatik ban atıyor emulatorde normalde gözükmesi lazım mail ilemi giriş yaptın yoksa sosyal medya ilemi

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
knka ban sebebinde bişy yazmaması iyi ben bir keresinde küfür etmiitm ve perma ban yemiştim ama çok etmiştim perma olduğundan emindim çünkü öncesinde 1 ay ban yemiştim hiç bişey yazmıyordu ban sbeebinde sonraki sezon hesap açıldı ( not : bu 2 hesabımdada oldu gelicek sezona kesin açılır)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knka ban sebebinde bişy yazmaması iyi ben bir keresinde küfür etmiitm ve perma ban yemiştim ama çok etmiştim perma olduğundan emindim çünkü öncesinde 1 ay ban yemiştim hiç bişey yazmıyordu ban sbeebinde sonraki sezon hesap açıldı ( not : bu 2 hesabımdada oldu gelicek sezona kesin açılır)
açılmaz çünkü 10 yıl ban yedi sadece açıklama kısmında ban sebebini yazmıyor okadar

ONLY THE DEAD SEE
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
reis bende ban yedim 10 yıl bendede aynisi gözüküyor galiba oyun bug a giriyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
açılmaz çünkü 10 yıl ban yedi sadece açıklama kısmında ban sebebini yazmıyor okadar
nedenini bilmiyorum ama ben 2 kez ban yedim farklı hesaplarda yazmıyordu ban sebebi hatta yazı bile yazmıyordu tamam yazması gereken yerde ama yinede sezon bitince açıldı ve bunu 2 kez yaşadım belki bugdur bilmiyorum
Post automatically merged:

reis bende ban yedim 10 yıl bendede aynisi gözüküyor galiba oyun bug a giriyor
10 yıl ??? nerden bakıyorsunuz bug lu olduğu için gözükmüyor riota ticket filanmı atıyorsunuz

Üye
3 HİZMET YILI
bende yedim 10 yıl ban sebebi olarak bir halt yazmıyor antiban çekin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...