knk emılatorde oyle oluo bazen buga gırebılıohile ile oynarken 10 yıl ban yedim fakat ban sebebine geldiğimde gördüğünüz üzre hiçbir açıklama yazmıyor açıklama alanı bomboş görünüyor banlanmanın sebebi ne olabilirki açıklama yapma gereği duymamış olabilirler hesabı yeni açmıştım 3 veya 4 maç sonra aniden yasaklandı
hangi oyunhile ile oynarken 10 yıl ban yedim fakat ban sebebine geldiğimde gördüğünüz üzre hiçbir açıklama yazmıyor açıklama alanı bomboş görünüyor banlanmanın sebebi ne olabilirki açıklama yapma gereği duymamış olabilirler hesabı yeni açmıştım 3 veya 4 maç sonra aniden yasaklandı
Kendin de dediğin için hile kullandığını onlarda sen biliyorsun diye doldurma gereği duymamışlardır yada direk tespit edip oto ban atmıştır sistem![]()
hangi oyunhile ile oynarken 10 yıl ban yedim fakat ban sebebine geldiğimde gördüğünüz üzre hiçbir açıklama yazmıyor açıklama alanı bomboş görünüyor banlanmanın sebebi ne olabilirki açıklama yapma gereği duymamış olabilirler hesabı yeni açmıştım 3 veya 4 maç sonra aniden yasaklandı
direkt facebook tan bağladım hesabı yeni açmıştım raporlanmış olmam mümkün değildibirden çok kişi rapor edince sistem otomatik ban atıyor emulatorde normalde gözükmesi lazım mail ilemi giriş yaptın yoksa sosyal medya ilemi
pubg mobile gameloop yani emulatör olan sürümhangi oyun
hangi oyun
açılmaz çünkü 10 yıl ban yedi sadece açıklama kısmında ban sebebini yazmıyor okadarknka ban sebebinde bişy yazmaması iyi ben bir keresinde küfür etmiitm ve perma ban yemiştim ama çok etmiştim perma olduğundan emindim çünkü öncesinde 1 ay ban yemiştim hiç bişey yazmıyordu ban sbeebinde sonraki sezon hesap açıldı ( not : bu 2 hesabımdada oldu gelicek sezona kesin açılır)
nedenini bilmiyorum ama ben 2 kez ban yedim farklı hesaplarda yazmıyordu ban sebebi hatta yazı bile yazmıyordu tamam yazması gereken yerde ama yinede sezon bitince açıldı ve bunu 2 kez yaşadım belki bugdur bilmiyorumaçılmaz çünkü 10 yıl ban yedi sadece açıklama kısmında ban sebebini yazmıyor okadar
10 yıl ??? nerden bakıyorsunuz bug lu olduğu için gözükmüyor riota ticket filanmı atıyorsunuzreis bende ban yedim 10 yıl bendede aynisi gözüküyor galiba oyun bug a giriyor