- Yasaklandı
-
Banlı Üye
kanka herzaman sakın ol. rapor et geç bişi olmazsa Allah'ın dan bulsunlar :dBeyler ban sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz millet allah kitap sövüyor biz raporluyoruz bi işlem olduğu yok bugün herifin biri çıldırttı en sonunda küfrettim normalde flamer biri değilimdir direk oyun sonu 5 dk sonra 15 gün ban yemişimriot bize çalışıyor sanırım bir tek
Sadece hakaret ettiğim için ban yediğimi biliyorum doğru raporlarsan hakaret edende küfür edende eninde sonunda banlanıyor küfrün içine allah-kitap katılınca ban kaçınılmaz oluyor diğer türlü 5 farklı rapor bekleniyorBeyler ban sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz millet allah kitap sövüyor biz raporluyoruz bi işlem olduğu yok bugün herifin biri çıldırttı en sonunda küfrettim normalde flamer biri değilimdir direk oyun sonu 5 dk sonra 15 gün ban yemişimriot bize çalışıyor sanırım bir tek
Script kullandığım bir hesap değildi dostumkanka herzaman sakın ol. rapor et geç bişi olmazsa Allah'ın dan bulsunlar :d
Ne alakası var kardeşim, yorum kasmak için yorum yapmayın.belli etmesseniz ban yemessiniz
Kendimi açığa vurmadan veya rapor etmeden 4 günden fazla hile yaptımBeyler ban sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz millet allah kitap sövüyor biz raporluyoruz bi işlem olduğu yok bugün herifin biri çıldırttı en sonunda küfrettim normalde flamer biri değilimdir direk oyun sonu 5 dk sonra 15 gün ban yemişimriot bize çalışıyor sanırım bir tek
Ben flamer biri değilimdir normalde bir gün maçın tekinde dayanamadım ağır küfrettim. Maçtan 1-2 oyun sonrasında anında 14 gün ceza aldım. Halbuki daha öncesinden hiçbir şekilde sohbet kısıtlaması vs. şeklinde ceza almamıştım. Riotun ceza sistemini anlamak gerçekten zor.Normalde flamer biri olmasan ilk seferde 15 gün ban uyarısı gelmez4 adet hesabımı flame ve toxiclikten banlatmış biri olarak biliyorum. 10 maç chat ban cezası 20 maç chat ban cezası 14 gün hesaba erişim cezası sonra perma ban gelir
kardeşim ben yorum kasmam ben cevap veririm bak gör 3 yıldır burdayım hiç yorum kasmışmıyım yorum kassaydım eğer salla pati yapardım.Ne alakası var kardeşim, yorum kasmak için yorum yapmayın.
Adam küfürden ban konusu açıyor sen scriptten ban yemeyle alakalı cevap veriyorsun. Küfürden banlanmamanın belli edip etmemekle ne alakası var anlamadım?kardeşim ben yorum kasmam ben cevap veririm bak gör 3 yıldır burdayım hiç yorum kasmışmıyım yorum kassaydım eğer salla pati yapardım.
özürdilerim ama ben tam olarak konuyu anlamadım o yüzden boyle bir cevap verdim oky ?Adam küfürden ban konusu açıyor sen scriptten ban yemeyle alakalı cevap veriyorsun. Küfürden banlanmamanın belli edip etmemekle ne alakası var anlamadım?
Pekâla sorun yok, iyi forumlar.özürdilerim ama ben tam olarak konuyu anlamadım o yüzden boyle bir cevap verdim oky ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?