Ban sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Riot ban sistemini basit mantıkla şöyle açıklayım 10 maç 14 gün sonra perma ancak ettiğin küfürler ağırsa yada ırkçılık varsa kaçışın yok 14 gün ban alıyorsun. Irkçılık yapmamaya dikkat et. Diyelim önceden 14 gün ban yedin şimdi alacağın ban perma ban olacaktır dikkatli olmalısın. Bu 14 gün ban binevi uyarı niteliğinde atıyor riot. Ben küfürden eunedeki elmas hesabımı banlatmıştım ticket sonucunda beni deli eden adamı eloboosttan banlatmıştım bir rioterin sözü aklıma geldi. Birdaha görmeyeceğin adamlar için küfrederek okadar sıkıntıya girmene gerek yok. Kaybedeceğin eli küfrederek kazanmış olmuyosun demişti bu sözleri hatırla derim dikkatli ol hepimiz yıllarımızı verdik 1 2 değmicek adam için ban yemene gerek yok dostum :) İyi forumlar

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Beyler ban sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz millet allah kitap sövüyor biz raporluyoruz bi işlem olduğu yok bugün herifin biri çıldırttı en sonunda küfrettim normalde flamer biri değilimdir direk oyun sonu 5 dk sonra 15 gün ban yemişim :D riot bize çalışıyor sanırım bir tek
Maalesef hocam küfürden direkt banlıyorlar. Bana da 2 hafta ban atmışlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...