Ban sistemini merak ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Merhaba 1 ay boyunca yedek hesaparla smurf kullandım bir çoğu banlandı ama bu süreçte asla kendi hesabıma giriş yapmadım (hilesiz bir şekilde bile). Hileyi ve dosyaları tamamen temizledikten sonra giriş yaptım main hesaba. Merak ettiğim konu ; acaba hile dosyasını bilgisayarımdan kaldırmadan kendi hesabıma girsem kendi hesabımda uzaklaştırılır mı?(inject etmeden sadece bilgisayarımda kurulu olacak ama aktifleştireden kullanacağım). Belki daha önceden sorulmuştur ama merak ettiğim için soruyorum.
Teşekkürler, iyi forumlar.

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
bisi olmaz o hesap da hile acmadiysan gercek hesap hile kullanmam hangi oyunda

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
donanım banı atmadıgı sürece sıkıntı yasamazsın

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Ben girdim ve üstünden 2 aya yakın geçti ana hesabıma hiçbirşey olmadı olmaz diyede düşünüyorum.

HardcoreX
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
yemezsin dostum inject etmediign sürece korkma

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Kardeşim yemezsin ama genede bi risk var. En temizi mesela lol c ye kurulu diyelim ya sen gidip hileyi c ye atma d de kalsın. Çünkü lol bulunduğun diski taradığından dolayı sıkıntı çıkmasın.

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Merhaba 1 ay boyunca yedek hesaparla smurf kullandım bir çoğu banlandı ama bu süreçte asla kendi hesabıma giriş yapmadım (hilesiz bir şekilde bile). Hileyi ve dosyaları tamamen temizledikten sonra giriş yaptım main hesaba. Merak ettiğim konu ; acaba hile dosyasını bilgisayarımdan kaldırmadan kendi hesabıma girsem kendi hesabımda uzaklaştırılır mı?(inject etmeden sadece bilgisayarımda kurulu olacak ama aktifleştireden kullanacağım). Belki daha önceden sorulmuştur ama merak ettiğim için soruyorum.
Teşekkürler, iyi forumlar.
zaten enteresan olan da o yedek hesabı banlamazlar kolay klay belli bi seviyedeki hesaba ulaşınca gümmm banı yerin yani sen yeni hesap ta ban yok diye asıl hesaba giriş yaparsın belli seviye barajının üstünde olduğundan banı yersin

but most importantly he hacc
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
evet, kesinlikle hile kullanmadığım main hesabım banlandı benim.. gitti paralarım

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hiç birşey olmaz dostum kafan rahat olsun

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
gercek hesap hile kullanmam hangi oyunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...