Ban Waveleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Güncellemelerle geliyor ve suanda ben kalktıgını dusunuyorum ban wavein

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
genelde büyük değişikliklerde oluyor 32 bit desteği kalkmas ıgibi

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Şu anda hilelerde ban wave olan neler var acaba ?

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
riot ilk başta bilgi topluyor sonradan toplu bir şekilde banlıyor yakın zamanda script açılan hesapları. Ban dalgasının bittiğini scripti inject ettiginde aynı gün ban yemezsen muhtemelen ban dalgası bitmiştir çünkü ban dalgası varken çok hızlı ban yiyorsun.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
League of Legends ban waveleri, Riot Games tarafından belirli aralıklarla gerçekleştirilen, hesaplarında hile yapan veya oyun kurallarını ihlal eden oyuncuları tespit edip, cezalandırmak için yapılan bir işlemdir. Ban waveleri genellikle her 2-3 ayda bir gerçekleştirilir ve tarihleri önceden açıklanmaz.

Ban wavelerinin ne zaman başlayıp ne zaman bittiğini doğrudan bilemeyiz, ancak Riot Games, ban wavelerinin başladığını ve bittiğini sosyal medya hesapları ve resmi web siteleri aracılığıyla duyurabilir. Ayrıca, ban waveleri sırasında oyuncuların hesaplarına uyarı mesajları gönderilir ve bu mesajlarda oyun kurallarına uymayan davranışların cezalandırılacağı belirtilir.

Eğer ban waveleri sırasında hesabınız cezalandırılmışsa, hesabınıza giriş yaptığınızda bir uyarı mesajıyla karşılaşırsınız. Bu mesajda hesabınızın hangi sebeple cezalandırıldığı ve ne kadar süreliğine banlandığı bilgileri yer alır. Hesabınızın ne zaman banın kalkacağını, hesabınızda bir ceza olduğunda hesabınıza giriş yaptığınızda görüntülenebilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu lol ban waveleri neye göre ve ne zaman atıyor
Bir ban Wavesinin başlayıp bittiğini nerden anlayabiliyoruz
ban wawe her güncelleme geliyor diye biliyorum ban wawenin bittiğini ancak ban fresh bir acc alıp onda kullanarak bakabilirsin eğer ban yersen daha bitmemiştir demektir ama yemezsen bitmiştir demektir benim de bu wawe yüzünden 3 tane hesabım perma yedi

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
güncelleme geldiği için bazı iyi cheat'ler açılmıyor. bir iki güne tekrardan açılıyor.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
mesela şuan ban wawe bitti nerden anlaybilriz hesap açıp oynadıgında banlanmıorsa biitmişt demekteir 2 haftadır oynyuroum banlnamdıgımda gore birraz rahatız artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...