31 May 2019 #21 LmaR Bilinmiyor Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 4,271 Çözümler 3 Tepki puanı 792 Ödüller 13 10 HİZMET YILI mustafahamarat21' Alıntı: PC Ban Genişletmek için tıklayın ... lite yazmışşın ?
31 May 2019 #22 MadaraUchiha M Uzman Üye Katılım 12 Mar 2017 Mesajlar 176 Tepki puanı 31 Ödüller 7 Yaş 26 9 HİZMET YILI gg
31 May 2019 #23 kayserilee41 K ᴇɴᴇs ʏɪʟᴅɪʀɪᴍ Uzman Üye Katılım 23 Mar 2019 Mesajlar 251 Tepki puanı 43 Ödüller 4 7 HİZMET YILI Beyaztas' Alıntı: Macronun türlerini bilmeden yorum yapman üzücü. Kendiliğinden seçtiğin bir bölgeye ivme yapan macrolar/mouse yazılımlar'da bulunuyor Genişletmek için tıklayın ... madem o tür hileler var ise forumdaki bilgili arkadaşlara söyleyebilir ve hilenin sana ban getirip getirmeyeceğini öğrenebilirdin bence
Beyaztas' Alıntı: Macronun türlerini bilmeden yorum yapman üzücü. Kendiliğinden seçtiğin bir bölgeye ivme yapan macrolar/mouse yazılımlar'da bulunuyor Genişletmek için tıklayın ... madem o tür hileler var ise forumdaki bilgili arkadaşlara söyleyebilir ve hilenin sana ban getirip getirmeyeceğini öğrenebilirdin bence
31 May 2019 Yasaklandı #24 Zzyzx Z Banlı Üye Katılım 3 Eki 2018 Mesajlar 337 Tepki puanı 69 7 HİZMET YILI mustafahamarat21' Alıntı: PC Ban Genişletmek için tıklayın ... illa ki oynamak istiyorum diyorsan git bütçene göre yeni bir SSD ya da HDD al windowsu yeni diske kur tekrar oyunu yükle. paran çok değilse bir daha macro ya da hileye bulaşma.
mustafahamarat21' Alıntı: PC Ban Genişletmek için tıklayın ... illa ki oynamak istiyorum diyorsan git bütçene göre yeni bir SSD ya da HDD al windowsu yeni diske kur tekrar oyunu yükle. paran çok değilse bir daha macro ya da hileye bulaşma.
31 May 2019 #25 Beyaztas marvelous Seçkin Üye Katılım 27 Haz 2018 Mesajlar 481 Çözümler 1 Tepki puanı 74 Ödüller 6 Yaş 24 Sosyal 7 HİZMET YILI kayserilee41' Alıntı: madem o tür hileler var ise forumdaki bilgili arkadaşlara söyleyebilir ve hilenin sana ban getirip getirmeyeceğini öğrenebilirdin bence Genişletmek için tıklayın ... Konuyu açan ben değilim hocam başka yere ağıt yakın
kayserilee41' Alıntı: madem o tür hileler var ise forumdaki bilgili arkadaşlara söyleyebilir ve hilenin sana ban getirip getirmeyeceğini öğrenebilirdin bence Genişletmek için tıklayın ... Konuyu açan ben değilim hocam başka yere ağıt yakın
31 May 2019 #26 kayserilee41 K ᴇɴᴇs ʏɪʟᴅɪʀɪᴍ Uzman Üye Katılım 23 Mar 2019 Mesajlar 251 Tepki puanı 43 Ödüller 4 7 HİZMET YILI Beyaztas' Alıntı: Konuyu açan ben değilim hocam başka yere ağıt yakın Genişletmek için tıklayın ... ağıt yakan yok reis yardımcı olur diye söylemiştim ben
Beyaztas' Alıntı: Konuyu açan ben değilim hocam başka yere ağıt yakın Genişletmek için tıklayın ... ağıt yakan yok reis yardımcı olur diye söylemiştim ben
2 Haz 2019 #27 h4emRe Doomsday is approaching Ultra Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 1,709 Çözümler 5 Tepki puanı 684 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Dostum yeni hesap açman gerekli , normal düzgün olarak oyna, yoksa donanım banı yersin.