Gereksiz valo ve lolden BAN yedim

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Merhabalar bundan yaklaşık 4 ay önce valoranttan hile kullandığım için ban yedim. Bilgisayarımdan hilelere ait her şeyi sildikten sonra banımın açılmasını bekledim ve 4 ay sonra açıldı. İki gün önce valoranta girdim sadece 1 el derecesiz maç attım sonra uyudum. Sabah kalktım ve cihaz banı yedim, destek istemek için ticket attım otomatik cevaplarla kapattılar ticketlarımı. Dün de zaman geçsin diye lole başlama kararı aldım ve sadece yükledim oyuna girmeye fırsatım olmadı. Bugün oynayayım diye giriş yaptım ve kalıcı uzaklaştırıldınız bildirimiyle baş başa kaldım. Ticketlara hiçbir şekilde bakılmıyor otomatik cevaplarla kapatılıyor muhtemelen benim bulamadığım bir klasörde hile kalıntıları kaldı ondan dolayı otomatik vanguard banı yiyorum buna çözüm olarak ne yapmalıyım format atsam acaba otomatik olarak cihaz banım açılır mı bilgisi olan veya benzerini yaşayan arkadaşlardan çözüm bekliyorum.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Temiz format atın ve 3. parti yazılım kullanmadan yeni hesap açıp oynayın bakalım eğer yine aynısı olursa tekrardan bilet gönderiniz riot'a üsteleyip gönderdiğiniz de sizi muhatap alıyorlar.

Onaylı Üye
Ban sonrası format atmadıysan belki bundan kaynaklı olabilir tek seçenek bu sanırım

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
lolde yediğin banın detected bir driverin hala sisteminde başlatılmasından kaynaklıydı hocam

Onaylı Üye
ban yedikten sonra format at bende format atmamıştım aynı şey bende de olmuştu