Üye
knk çok belli etmişindir yaHile olduğumu belli etmediğim halde fazla da adam vurmuyorum bi maçta en fazla 6-7 kil bazen 1-2 kil felan öyle bitiriyorum ve 3 aylık ban atıldı, ilgililer bu konu da yardımcı olurlarsa sevinirim.. Ban sebebi KULLANICI ANLASMASI İHLALİ
başkan işin kötü tarafı ban yedikten sonra baska hesap açtım oyuna girdim 20 saniye sonra sıfır hesaba ban attı bidaha actım hesap oyunun içinde attı daha ilk oyundu sonra 3 üncü hesap açtım yine 5-10 dk sonra attı bende komple oyunu sildim yeniden yükledimknk çok belli etmişindir ya
bişe degiştirmedim kiSanırım Oyun Dosyaları Değiştiğinden dolayı kaynaklanmış Olabilir
katılıyorum. bu konu ile alakalı daha önce de birisi konu açmıştım orda da yazmıştım. ne yazık ki hack açtıktan sonra ban yememe gibi bir durum söz konusu değil. garantisi verilemiyorbellli etmesen de ban riski herzaman vardır.
Kesinlikle buda bi etken dikkat edilmesi lazımbirden çok sebebi olabiliyor.Örnegin sürekli 1. olmaman lazım.Sonuçta uzun süredir oynuyorsun ve hiç bu kadar 1. olmamışsındır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?