Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Artık valorantta hile kullanmayı bırakıyorum temiz bi sayfa açıcam fix yemeyecek açılmayacak, hatta açılma ihtimali bile olmayacak one time bir spoofer var mıdır?
Öncelikle merhabalar. Spoofer ürünü aradığınızı gördüm *Artık valorantta hile kullanmayı bırakıyorum temiz bi sayfa açıcam fix yemeyecek* Spooferlar da 3. parti yazılımlardır. Fix yeme durumu olabilir yani spoofer kullanalım yasağımız kalksın bir daha ürün kullanmayalım asla ban yemeyiz gibi bir tavır yanlıştır. Seller arkadaşlara tavsiyem ürünlerinizi satmadan önce doğru bilgi verin para kazanmak için eksik bilgi verip ürünlerinizi satmaya çalışmayın. İncelemek isterseniz ve detaylı bilgi almak isterseniz konumda bulunan iletişim adreslerinden iletişime geçebilirsiniz. ( https://memoryhackers.org/konular/v...yunlarda-gec-erli-spoofer-major-cheat.294598/ )